Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2022, 11:33
Čas čítania 0:24
Eduard Starkbauer

Na ministerstve financií niekto prelepil portrét Igora Matoviča protifašistickou nálepkou. Odstraňoval ju vraj sám minister

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Do vestibulu ministerstva sa len tak niekto nedostane.

Vo vestibule ministerstva financií niekto nalepil na fotku Igora Matoviča samolepku s preškrtnutým dvojkrížom. Fotografiu aj s náčrtom priebehu incidentu zverejnila na Facebooku satirická stránka Zomri. Dvojramenný kríž, ktorý mala vo svojom znaku vojnová fašistická Slovenská republika, si v moderných politických dejinách Slovenska prisvojila do loga aj Slovenská pospolitosť a neskôr i ĽSNS. 

Matovič
Zdroj: Facebook/Zomri

Používateľ, ktorý fotografiu uverejnil na sociálnej sieti ako prvý, naznačuje, že by mohlo ísť o zamestnaneckú rebéliu. Tá by mohla súvisieť s nedávnym zbližovaním sa predsedu OĽaNO s predstaviteľmi ĽSNS pri presadzovaní ekonomického balíčka „pomoci rodinám“ a súvisiacom prelomení veta prezidentky. 

Vyjadrenie tlačového oddelenia ministerstva sa nám zatiaľ nepodarilo získať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia