Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2022, 7:26
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík

Logan Paul chce vraj ďalší zápas s Floydom Mayweatherom. O nezaplatení peňazí za prvý súboj údajne youtuber klame

ŠPORT FLOYD MAYWEATHER LOGAN PAUL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovo proti slovu.

Floyd Mayweather sa vyjadril k tvrdeniam Logana Paula, ktorý ho verejne vyzýval, aby mu zaplatil peniaze za predošlý exhibičný zápas. Mayweather popiera, že by mu nezaplatil, a celú situáciu vníma ako jedno veľké divadlo na získanie pozornosti.

Uviedol dokonca, že muž zastupujúci Logana Paula prišiel za jeho tímom, aby im ponúkol odvetnú exhibíciu, píše Marca. Mayweather tak poukázal na to, že keby Paulovi skutočne nezaplatili časť financií zo zápasu, určite by nemal záujem o ďalšie kolo v ringu.

Anketa:
Kto podľa teba klame?
Logan Paul.
Floyd Mayweather.
Logan Paul.
75 %
173 Hlasov
Floyd Mayweather.
25 %
57 Hlasov

Logan Paul a Floyd Mayweather spolu zápasili ešte v júni 2021. Známy youtuber odvtedy viackrát opakoval, že Mayweather mu nevyplatil sľubovanú sumu, ktorá údajne predstavuje niekoľko miliónov.

„Nie, stále mi nevyplatil všetko. To je fakt. Chýba mi zopár miliónov. Uvidíme sa v súdnej sieni. Gratulujem k tomu, že pôjdeš do basy, Floyd,“ povedal pre TMZ Logan Paul ešte v máji. Doposiaľ však prípad s údajným nezaplatením peňazí na súde neskončil.

Odporúčané
10 faktov o Loganovi Paulovi: chcel byť na mesiac homosexuálom, vysmial sa obeti samovraždy a zvažuje kandidatúru na prezidenta 10 faktov o Loganovi Paulovi: chcel byť na mesiac homosexuálom, vysmial sa obeti samovraždy a zvažuje kandidatúru na prezidenta 3. mája 2022, 9:30
Domov
Zdieľať
Diskusia