Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2022, 21:07
Čas čítania 5:02
Dominik Vetrák

Toto je Starfield, nové vesmírne RPG od tvorcov Skyrimu. Úžasný trailer nám odhalil hrateľnosť v epickom a rozsiahlom svete

Toto je Starfield, nové vesmírne RPG od tvorcov Skyrimu. Úžasný trailer nám odhalil hrateľnosť v epickom a rozsiahlom svete
Zdroj: Bethesda
TECH STARFIELD XBOX SERIES X/S
Uložiť Uložené

Sleduj trailery pre najočakávanejšie hry pre Xbox a PC, ktoré nám Xbox ukázal počas konferencie.

Herné spoločnosti Xbox a Bethesda odhalili na svojej konferencii množstvo exkluzívnych, ale aj multiplatformových hier, ktoré si už čoskoro budeme môcť zahrať na konzolách Xbox One, Xbox Series X/S a PC. Všetky hry (okrem Diablo 4) z tohto článku vyjdú aj na službe Game Pass pre PC a Xbox, a to v deň ich vydania. Jej predplatitelia si ich tak budú môcť stiahnuť a zahrať zdarma. 

Ak sa ti naše články o hrách páčia a dozvieš sa vďaka nim o zaujímavých, nových hrách, podpor nás a staň sa členom klubu Refresher+, aby sme ich mohli tvoriť viac. 

Odporúčané
The Last of Us dostane veľkú multiplayerovú hru a remake. Fanúšikovia hororových hier zažijú nával veľkolepých noviniek The Last of Us dostane veľkú multiplayerovú hru a remake. Fanúšikovia hororových hier zažijú nával veľkolepých noviniek 10. júna 2022, 7:39

Ako prvý sme videli titul Redfall od štúdia Arkane (Dishonored, Prey, Deathloop). Ide o akčné fantasy z pohľadu prvej osoby, v ktorom bojuješ s upírmi v prímorskom meste Redfall. Pôvodne sme ho mali hrať ešte v tomto roku, no nakoniec ho vývojári odložili na začiatok roka 2023.

Môžeš ho hrať sám, ale hra je nadizajnovaná na kooperáciu 2 až 4 hráčov, ktorí spoločne lovia upírov a iné príšery. Tie zatemnili Slnko a ovládli mesto, v ktorom okrem nich a gaunerov nie je nič živé. Nepôjde o klasickú strieľačku, keďže hráč bude mať k dispozícii aj viaceré nadprirodzené schopností, ktoré si mohol vidieť už v traileri. 

Hollow Knight: Silksong

Pokračovanie zbožňovaného, nezávislého titulu Hollow Knight vyzerá skvelo. Nebude však pre každého. Aj druhá časť bude veľmi náročná. Ide o 2D akčnú skákačku, v ktorej bojuješ s všelijakými príšerami v obrovskom fantasy svete. Predplatitelia služby Game Pass budú môcť hru hrať zadarmo v deň vydania. Stále nevieme, kedy to však presne bude. 

High on Life

Tvorcovia animovaných seriálov Rick a Morty a Sollar Opposites sa podieľajú na videohre High on Life, ktorú zasadili do vesmíru plného netradične vyzerajúcich bytostí a farebných planét. Počítať môžeš aj s humornými dialógmi. Predplatitelia služby Game Pass budú môcť hru hrať zadarmo v deň vydania – 20. októbra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia