Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2022, 12:14
Čas čítania 1:34
Dominik Vetrák

Vráti sa Johnny Depp do hollywoodskych filmov? Producenti z USA si myslia, že to nebude také jednoduché

Vráti sa Johnny Depp do hollywoodskych filmov? Producenti z USA si myslia, že to nebude také jednoduché
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Zástupcovia hollywoodskych štúdií majú jasno v tom, že návrat Johnnyho Deppa do veľkých filmov vôbec nemusí nastať.

Herec Johnny Depp vyhral súd so svojou exmanželkou Amber Heard. Jeho právnický tím dokázal, že ho herečka Amber Heard neprávom poškvrnila a utrpela tým aj jeho kariéra. Magazín Variety vyspovedal niekoľko hollywoodskych producentov a manažérov a zistil, aké veľké má Depp šance na to, aby sa vrátil do veľkých filmov. 

Odporúčané
KOMENTÁR: Malé víťazstvo Johnnyho Deppa KOMENTÁR: Malé víťazstvo Johnnyho Deppa 2. júna 2022, 10:30

Štúdio Warner Bros. ho totiž vyhodilo zo snímky Fantastické zvery 3, kde jeho rolu Grindelwalda stvárnil Mads Mikkelsen. Hollywoodske štúdio Disney zase prerušilo prípravy ďalšej časti dobrodružnej filmovej série Piráti Karibiku, ktorá by zrejme v súčasnosti už premiérovala v kinách, nebyť obvinení zo strany Amber Heard. Depp jednoducho prestal dostávať ponuky hrať vo veľkých snímkach. Nastane teraz zvrat?

Anketa:
Myslíš, že sa Johnny Depp vráti do hollywoodskych filmov?
Áno.
Nie.
Áno.
88 %
2286 Hlasov
Nie.
12 %
300 Hlasov

„Nie je to ako prepnutie svetla. Je to cesta späť“, povedal Howard Bragman, konzultant celebrít v krízových situáciách. 

Depp teda úplne nevyhral. Počas súdneho pojednávania sme sa o jeho charaktere dozvedeli aj negatívne veci, ako napríklad jeho drogovú závislosť či nevľúdne správanie. Okolo herca je tak stále „problémová“ aura. Navyše, producenti nezabudli ani na to, ako problémovo sa správal pri natáčaní filmov. 

Piráti Karibiku | Johnny Depp
Zdroj: Disney

„Nemusíme sa rozprávať o tom, či je tam priestor na negatívne reakcie. Ak sa producenti zamýšľajú nad tým, či sa po nich niekto vrhne za to, že budú prví, ktorí ho obsadia do hollywoodskeho filmu, myslia si správne. Johnny Depp je kontroverzný“, tvrdí hollywoodsky PR konzultannt Howard Breuer pre magazín Variety. 

Zástupcovia veľkých hollywoodskych štúdií odmietli poskytnúť magazínu Variety oficiálne vyjadrenie. Mimo kamier však povedali, že ak sa Depp chce znova dostať do hollywoodskeho biznisu s veľkými filmami, musí byť trpezlivý a začať s menšími filmami. Ak sa mu bude dariť a získa pozitívne recenzie v nezávislých či menších filmoch, je pravdepodobné, že sa mu znova ozvú hollywoodski producenti. 

„Nie som si istý, či je Depp ochotný podstúpiť všetku tú náročnú prácu s cieľom návratu,“ povedal zástupca istého hollywoodskeho štúdia, ktorý s Deppom v minulosti pracoval na viacerých projektoch.

Johnny Depp má 9. júna 59 rokov. Ak by mu cesta späť do Hollywoodu trvala niekoľko rokov, ťažko povedať, aké roly by v Hollywoode vôbec dostával. S výplatami na úrovni 20 miliónov dolárov za jeden film sa však zrejme môže rozlúčiť. 

Johnny Depp
Johnny Depp. Zdroj: Getty Images/Rich Fury
Mohlo by ťa zaujímať:
Kam zájsť v Bratislave do kaderníctva? Zver sa do rúk profesionálov a nebudeš ľutovať
Kam zájsť v Bratislave na kávu a koláč? Vybrali sme 11 najzaujímavejších kaviarní a cukrární
Kvízy na Refresheri – Vyskúšaj svoje vedomosti a schopnosti z rôznych oblastí.
Domov
Zdieľať
Diskusia