Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2022, 16:24
Čas čítania 1:12
Daniel Mikolášik

Trhni si, nevidíš problémy rodín, si hanbou! Igor Matovič sa na Facebooku obul do šéfredaktora Aktualít

NEWS FACEBOOK IGOR MATOVIČ MÉDIÁ
Uložiť Uložené

Peter Bárdy venoval Igorovi Matovičovi kritický status, čo však ministra financií nenechalo chladným.

Šéfredaktor portálu Aktuality.sk Peter Bárdy zdieľal na svojom facebookovom profile kritický status venovaný ministrovi financií Igorovi Matovičovi. Naráža v ňom na to, že Matovič kedysi apeloval na „nerozširovanie chápadiel fašistov na Slovensku“, keď generálny prokurátor Jaromír Čižnár nerozpustil ĽSNS.

V stredu (18. mája) však po rokovaní vlády o pomoci proti inflácii ho zachytili novinári, ako sa rozprával s poslancom ĽSNS Martinom Beluským, čo sa zdalo, akoby si u neho hľadal podporu na hlasovanie za jeho protiinflačný balíček. Po kritike však dementoval, že by si pýtal podporu u kotlebovcov.

Na Bárdyho príspevok, v ktorom citoval Matovičove niekdajšie slová, reagoval aj samotný líder hnutia OĽaNO, ktorý si servítku pred ústa rozhodne nedával a obul sa do šéfredaktora v poriadne dlhom komentári. Nechýbali ani expresívnejšie výrazy ako „si obmedzený,“ „trhni si“ či „si hanbou.“

„Pre teba normálna rodina nie je hodnotou, a preto nedokážeš pochopiť ľudí, ktorým na rodine záleží. Si tak obmedzený, že ani nedokážeš pochopiť to, čo cituješ. Vieš, čo je to vyhrnúť rukávy a riešiť skutočné problémy ľudí? Snažiť sa pomôcť rodinám, napríklad. Vieš, ono ľudia sa na Slovensku živia aj poctivou prácou. Vieš, a mnohým to napriek tomu nevychádza. Vieš, majú deti a tento štát tu na nich zvysoka desaťročia kašľal,“ reaguje minister.

Odporúčané
FACE TO FACE s Igorom Matovičom: O Pellegrinim viem „hlboko nemorálnu“ informáciu FACE TO FACE s Igorom Matovičom: O Pellegrinim viem „hlboko nemorálnu“ informáciu 19. marca 2024, 18:00

Podľa Matovičových slov sa Bárdy pravidelne skrýva za zavraždeného novinára Jána Kuciaka a hrá sa na jeho tútora. „V skutočnosti nie si z neho ani odvarom. Si hanbou. Nevieš, čo je hľadanie pravdy, nevieš, čo je objektívna žurnalistika. Užívaš si pocit pomaly Boha, ktorý môže aj lož na pravdu prekrstiť,“ napísal Matovič. V závere mu ešte odkázal, aby si trhol a že mu ho je ľúto.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Mohlo by ťa zaujímať:
10 najlepších filmov Dwayna Johnsona
10 najlepších hororov 21. storočia, ktoré vám naženú poriadnu husiu kožu
10 najlepších filmov Toma Cruisa
Domov
Zdieľať
Diskusia