Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2022, 13:22
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

5. séria seriálu Cobra Kai dorazí na Netflix v septembri. V prvom traileri sa tínedžeri opäť bijú medzi sebou

5. séria seriálu Cobra Kai dorazí na Netflix v septembri. V prvom traileri sa tínedžeri opäť bijú medzi sebou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY COBRA KAI
Uložiť Uložené

Príbeh Karate Kid bude pokračovať s ďalšími brutálnymi karate bitkami.

Netflix vydal prvé zábery z 5. série seriálu Cobra Kai, ktorý má na streamovacej platforme úspech s každou sériou. Dej seriálu pokračuje v udalostiach filmov Karate Kid. Sledujeme v ňom dospelé postavy Johnnyho Lawrencea a Daniela LaRussa, ako sa stávajú senseimi a trénujú novú generáciu karate bojovníkov.

Odporúčané
Vysvetľujeme poslednú časť Moon Knighta a potitulkovú scénu. Zmenil seriál nejako svet Marvelu? Vysvetľujeme poslednú časť Moon Knighta a potitulkovú scénu. Zmenil seriál nejako svet Marvelu? 5. mája 2022, 8:30

Čoskoro musia prekonať svoju rivalitu, aby spoločnými silami porazili staro-nového nepriateľa. V piatej sérii budeme sledovať osudy hlavných hrdinov, ktorí už myslia aj na iné veci než len karate.

Miguel napríklad pátra po svojom biologickom otcovi, zatiaľ čo Robby sa snaží dostať svoj život na správnu koľaj a nájsť si cestu k svojmu otcovi (je ním Johnny Lawrence). Piata séria Cobra Kai sa na Netflix dostane 9. septembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia