Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2022, 16:32
Čas čítania 0:31
Jakub Paulík

Blizzard predstavil mobilnú hru Warcraft. Čaká ťa PvP aj PvE a hrdinovia Hordy či Aliancie

Blizzard predstavil mobilnú hru Warcraft. Čaká ťa PvP aj PvE a hrdinovia Hordy či Aliancie
Zdroj: Blizzard
TECH SPRÁVY ZO SVETA WARCRAFT ARCLIGHT RUMBLE
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sveta Warcraftu budú môcť brázdiť virtuálnym svetom aj cez svoj mobil.

Spoločnosť Blizzard oficiálnym trailerom predstavila mobilnú hru Warcraft Arclight Rumble. Podľa videa pôjde o akčnú stratégiu založenú na systéme Tower Defense. Na jednej strane teda budú stať prichádzajúce hordy jednotiek a na druhej strane ich budú ničiť obrancovia.

Podľa The Verge si budú môcť hráči zvoliť jedného z piatich hrdinov z Warcraft sveta, ktorý sa stane vodcom ich vojsk. Hra umožní klasické PvE, v ktorom sa postavíš proti bosom a získaš rôzne cennosti, alebo PvP mód, pri ktorom môžeš hrať proti ďalším hráčom.

Zo sveta Warcraftu Blizzard nedávno oznámil nový datadisk Dragonflight, ktorý rozšíri svet legendárnej MMORPG hry World of Warcraft. Cez Classic verziu si však hráči môžu aktuálne užívať prvé rozšírenie The Burning Crusade. Už počas roka 2022 vyjde aj veľmi populárny datadisk Wrath of The Lich King.

Announce trailer

Gameplay

Domov
Zdieľať
Diskusia