Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. apríla 2022, 7:41
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Wrath of the Lich King príde už v roku 2022. Hráči World of Warcraft sa budú môcť vrátiť k populárnemu datadisku

Wrath of the Lich King príde už v roku 2022. Hráči World of Warcraft sa budú môcť vrátiť k populárnemu datadisku
Zdroj: Blizzard
NEWS WRATH OF THE LICH KING WORLD OF WARCRAFT
Uložiť Uložené

Presný dátum premiéry však zatiaľ nepoznáme.

World of Warcraft Classic sa po The Burning Crusade dostane aj k jednej z najobľúbenejších expanzií Wrath of the Lich King. Tvorcovia slávnej MMORPG hry potvrdili, že spustenie Wotlk plánujú na rok 2022. Na hráčskych fórach sa v súvislosti s vydaním starej expanzie skloňuje najčastejšie leto až jeseň tohto roka. 

Spoločnosť Blizzard Entertainment však presný dátum oficiálne zatiaľ nepotvrdila. Svet Wow sa príchodom známeho datadisku rozšíri o kontinent Northrend, kde bude na hráčov čakať hlavný bos Lich King, pod ktorého maskou sa skrýva princ Arthas, jedna z najpopulárnejších postáv v celom svete Warcraftu.

Maximálny level sa posunie na hranicu 80 a hráči si budú môcť po novom vytvoriť dvojicu talentových stromov, čo sa zíde najmä do dungeonov a raidov, ale tiež do battlegroundov a arén. K starým povolaniam pribudne aj Death Knight, pri ktorom sa budú talenty rozdeľovať na Blood, Frost a Unholy. Je isté, že Wrath of the Lich King k World of Warcraft z celého sveta pritiahne množstvo hráčov, ktorých už nové datadisky nebavia, ale radi stavia na overenú nostalgiu.

Domov
Zdieľať
Diskusia