Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti CCC.
28. apríla 2022, 9:00
Čas čítania 1:42
Sponzorovaný obsah

Hovorili sme, že „zvoňáky“ nikdy viac, a sú späť. Pozri sa, ako ladiť módu 80. rokov s kúskami od CCC

MÓDA MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Rifľovina, pestrofarebné kúsky aj lichotivé strihy. Inšpiruj sa, ako urobiť z retro kúskov originálne outfity.

Pestré farby, psychedelické potlače, zvonové nohavice, batikované textílie a celkovo móda 80. rokov sa aktuálne tešia veľkej popularite. Outfity ladiace s jarnými dňami sa skladajú takmer samy. Ostáva už len jediná otázka, a to čím nahradiť masívne topánky na platformách či nepremokavé čižmy. 

Odpovede pretavené v štýlové topánky hľadaj v najnovšej kolekcii Jenny Fairy od CCC. Nájdeš tu nielen novú kolekciu topánok Jenny Fairy v podmanivom štýle 80. rokov, ale aj doplnky, medzi ktorými si nájde každý svoj obľúbený kúsok. Vyber si ten svoj a vykroč v štýlovom a fresh outfite v ústrety slnečným lúčom. 

CCC
Zdroj: CCC

Najnovšia kampaň CCC na kolekciu jarných a letných modelov je plná optimizmu, ktorý prirodzene nabáda hrať sa s najnovšou módou a vymýšľať originálne outfity. Móda je rok čo rok inšpirovaná inou minulou dekádou, obohatená o nové prvky, materiály a spracovanie, ktoré si idú aj súčasné trendsetterky.

Móda 80. rokov: rifľovina, háčkované kúsky aj zvonové nohavice

Osemdesiate roky sa do pestrého módneho života zapísali hneď niekoľkými legendami: digitálkami, krikľavými šnúrkami, batikou, koženými šortkami a rifľovinou vo všetkých farbách a strihoch. Háčkované a štrikované kusy, ktoré viac odhaľujú, ako zakrývajú, slávia svoj veľký comeback a zvonové „bedráče“ idú ruka v ruke s nimi. Nesmú chýbať ultrakrátke topy, oversize košele a hranaté rifľové bundy.

CCC
Zdroj: CCC

80. roky neminuli ani obuv – čo si obuť nasledujúcu sezónu?

Štýl inšpirovaný 80. rokmi neminul ani obuv. V stylingových tipoch influenceriek očakávaj farebné sandále, tenisky na masívnych podrážkach a šľapky na podpätkoch v štýle Y2K.

Táto skratka síce označovala obavy, že po roku 2000 nebudú správne fungovať počítače a iné informačné systémy, no prenikla aj do módy.

Obavy boli nakoniec neopodstatnené a skratka sa používa na pomenovanie štýlu prelomových rokov. Prelomové budú aj tvoje outfity zložené z kúskov v štýle čias minulých s iskrou súčasnosti, ktoré nájdeš aj v najnovšej kolekcii Jenny Fairy.

pozri ponuku

Najväčšou hviezdou kampane je Jill Kortleve, svetoznáma holandská modelka, ktorá vystúpila na prehliadkach haute couture kolekcií módnych domov ako Chanel, Valentino či Alexander McQueen. Po jej boku v kampani pózujú Austrálčanka Greta Hofer, známa z parížskych prehliadok z móla Diora alebo Valentina, a Babette Strijbos, ktorá so svojimi blond vlasmi vyzerá ako vystrihnutá z 80. rokov.

CCC
Zdroj: CCC

Oslava jari a mladosti v najnovšej kampani priam zvádza k myšlienkam na obohatenie svojho šatníka o obuv a doplnky s iskrou 80. rokov. Tak čo, stanú sa tvojimi hviezdami teplých dní retro sandále alebo sa budeš na svet pozerať z inej perspektívy vďaka teniskám na platforme? Originálnu kabelku k zvyšku doladíš za pár minút. Je už len na tebe, či bude práve farbou alebo vyhotovením pútať pozornosť všetkých okoloidúcich.

pozrieť produkty
CCCCCCCCCCCC
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia