Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. marca 2022, 11:40
Čas čítania 0:50
Ivan Koribanič

Herečka Evan Rachel Wood zverejnila petíciu za odstránenie videoklipu, v ktorom ju údajne znásilnil Marilyn Manson

Herečka Evan Rachel Wood zverejnila petíciu za odstránenie videoklipu, v ktorom ju údajne znásilnil Marilyn Manson
Zdroj: Getty Images/E. Charbonneau/Staff
OSOBNOSTI EVAN RACHEL WOOD MARILYN MANSON USA
Uložiť Uložené

Samotnú petíciu spustila Victoria Ambrose. Tá sa označuje za obhajkyňu obetí domáceho násilia.

Herečka a aktivistka Evan Rachel Wood zdieľala prostredníctvom Youtubu petíciu. V nej žiada odstránenie videa k pesničke Marilyna Mansona Heart-Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand) z roku 2007, píše NME.

Jej petícia vychádza už zo skoršieho tvrdenia. Vo svojom novom dokumente totiž tvrdí, že bola v klipe znásilnená. Samotnú petíciu spustila Victoria Ambrose. Tá sa označuje za obhajkyňu obetí domáceho násilia.

Ambrose v petícii tvrdí, že video by nemalo byť na Youtube povolené a voľne šíriteľné. Video totiž zobrazuje Mansona, ktorý Evan Rachel Wood znásilňuje.


Petícia má v súčasnosti vyše 33-tisíc podpisov. Hoci je videoklip stále voľne prístupný, hovorca Youtubu Jack Malon uviedol, že platforma celú situáciu dôsledne monitoruje. V prípade preukázania týchto tvrdení je Youtube pripravený zakročiť.

Evan Rachel Wood verejne obvinila Mansona zo sexuálneho zneužitia ešte v roku 2021. Nezávisle od nej obvinili Mansona aj ďalšie ženy. Wood pritom speváka žaluje aj v súvislosti s obchodovaním s ľuďmi a za fyzické násilie.

Napríklad Mansonova bývalá asistentka Ashley Walters ho žaluje za sexuálne napadnutie, ublíženie na zdraví a obťažovanie.

Marilyn Manson všetky tieto obvinenia popiera. Svojich žalobcov označil za „koordinovaný útok proti nemu“. Po týchto obvineniach Mansona opustila jeho nahrávacia spoločnosť Loma Vista aj jeho dlhoročný manažér Tony Ciulla.

Samotný Manson žaluje Evan Wood za ohováranie a emocionálne utrpenie, ako aj odcudzenie identity cez internet.

Domov
Zdieľať
Diskusia