Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2022, 16:37
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Zoznám sa s Ms. Marvel. Najnovšia hrdinka od Marvelu je milá tínedžerka, moslimka a fanúšička Captain Marvel

Zoznám sa s Ms. Marvel. Najnovšia hrdinka od Marvelu je milá tínedžerka, moslimka a fanúšička Captain Marvel
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MS. MARVEL
Uložiť Uložené

Disney a Marvel ukázali prvé zábery zo seriálu Ms. Marvel.

Ms. Marvel je seriál z produkcie štúdia Marvel Studios. Príbeh sa bude odohrávať v širokom svete Marvelu, čo je jasné už z prvého traileru. Hlavná postava Kamala Khan v ňom ukazuje, že je veľkou fanúšičkou hrdinky Captain Marvel. Zatiaľ však nemá žiadne superschopnosti. Sníva o nich každý deň, takže keď ich aj záhadným spôsobom získa, život sa jej obráti naruby. 

Odporúčané
Najlepšie filmy a seriály podľa videohier Najlepšie filmy a seriály podľa videohier 15. marca 2022, 13:30

V komiksoch dokáže Kamala zväčšiť či predĺžiť ktorúkoľvek časť svojho tela a je moslimka. V seriáli stále ostane moslimkou, no tvorcovia jej schopnosti upravili. Možno sa báli, že naťahovanie končatín bude v roku 2022 vyzerať divne, a tak spravili kompromis. V opačnom prípade možno chceli, aby mala Kamala iné schopnosti ako postava zvaná Mr. Fantastic z chystaného filmu Fantastic Four, keďže Mr. Fantastic dokáže to isté – naťahovať svoje končatiny.

Kamala teraz dokáže vytvárať akúsi kryštalickú pevnú hmotu, no v traileri vidíme aj mihnutie záberov, v ktorých má veľkú ruku. Fanúšikovia komiksov budú určite zvedaví, ako to tvorcovia celé zvládnu zmeniť. Prvý trailer zároveň odhalil dátum premiéry. Seriál Ms. Marvel sa na streamovacej platforme Disney+ začne vysielať už 8. júna 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia