Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2022, 11:01
Čas čítania 1:07
Ivan Koribanič

Majiteľ PSG sa vraj po vypadnutí v Lige majstrov dobýjal do rozhodcovskej šatne. V záchvate hnevu zničil prístroj rozhodcu

Majiteľ PSG sa vraj po vypadnutí v Lige majstrov dobýjal do rozhodcovskej šatne. V záchvate hnevu zničil prístroj rozhodcu
Zdroj: TASR/AP
ŠPORT FUTBAL LIGA MAJSTROV PSG REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zdroje pre ESPN uviedli, že Al-Khelaifi a Leonardo najprv rozhodcovskú šatňu nevedeli nájsť. Potom už musel zasiahnuť bezpečnostný personál, aby situáciu upokojil.

Francúzsky klub PSG vypadol z Ligy majstrov po tom, čo mal sľubne rozbehnutý aj odvetný zápas proti Realu Madrid. Ešte v závere 1. polčasu strelil gól Kylian Mbappé. Celkový stav v rámci dvojzápasu tak bol už 2 : 0 v prospech PSG, píše ESPN.

V 61. minúte však prišiel zlom zápasu. Karim Benzema strelil po vysokom napádaní, keď donútil brankára Donnarummu k chybnej rozohrávke, gól na 1 : 1. Francúz strelil ďalšie dva góly, čím zavŕšil hetrik a Real Madrid tak napokon postúpil.

                      (Sporný moment vyrovnávajúceho gólu na 1 : 1 sa začína v čase 5:19)


S rozhodnutím však nebol spokojný prezident PSG Nasser Al-Khelaifi. Ten sa spolu s riaditeľom Leonardom vydal do útrob štadióna nájsť rozhodcov. Zdroje pre ESPN uviedli, že Al-Khelaifi a Leonardo najprv rozhodcovskú šatňu nevedeli nájsť. Potom už musel zasiahnuť bezpečnostný personál, aby situáciu upokojil. „Predstaviteľov klubu sme nikdy nevideli správať sa takto,“ uviedol jeden zo zdrojov.

Portál Sportsmole dokonca s odkazom na rozhodcovskú správu píše, že Nasser Al-Khelaifi vraj v záchvate hnevu udrel do rozhodcovského prístroja, pričom ho údajne rozbil. Celú situáciu zaregistroval zamestnanec Realu Madrid. UEFA teraz celý incident vyšetruje a zvažuje prípadné tresty pre majiteľa PSG.

Spokojný nebol ani tréner PSG Mauricio Pochettino. Ten na pozápasovej tlačovej konferencii kritizoval rozhodnutie rozhodcu, ktorý sporný Benzemov gól na 1 : 1 uznal. „Je to pocit veľkej nespravodlivosti pri takomto inkasovanom góle. Bol to jasný faul Benzemu na Donnarummu. Emocionálne rozpoloženie hráčov aj celého štadióna sa týmto úplne zmenilo,“ povedal Pochettino.

Vzťahy medzi PSG a Realom Madrid sú pritom už dlhší čas naštrbené. Dôvodom je prestup Kyliana Mbappého. Real sa totiž už dlhšie usiluje o Francúzov príchod, no PSG mu v prestupe doposiaľ bránilo. Jeho zmluva však vyprší v júni tohto roka. Mbappé ju zatiaľ nepredĺžil.

Domov
Zdieľať
Diskusia