Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2022, 7:11
Čas čítania 0:40
Martin Adam Pavlík

Bojová organizácia PML láka ďalším atraktívnym turnajom. Aké zápasy si budeš môcť pozrieť?

Bojová organizácia PML láka ďalším atraktívnym turnajom. Aké zápasy si budeš môcť pozrieť?
Zdroj: PML - Professional Muay Thai league
NEWS BOJOVÉ ŠPORTY PML
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V poradí druhý turnaj PML sa uskutoční v Žiline v Event House už v sobotu 12. marca.

PML (Professional Muaythai League) je čisto postojárska organizácia, ktorá má za sebou prvú úspešnú akciu v Trenčíne, kde v hlavnom zápase zvíťazila Monika Chochlíková nad Aline Seiberthovou zo Švajčiarska. V poradí druhá akcia sa bude konať v Žiline v Event House už v sobotu 12. marca 2022 s obmedzeným počtom divákov.

Turnaj si budeš môcť pozrieť na OKTAGON TV cez PPV. Špeciálnym hosťom bude Patrik Rytmus Vrbovský a prenos bude spolukomentovať český raper Marpo. Tentoraz bude na turnaji pre domácich fanúšikov hlavným protagonistom Milan Minči Paleš, ktorý je víťazom projektu Oktagon Underground a patrí medzi najskúsenejších slovenských bojovníkov.



Do boja ho vyzve v hlavnom zápase večera maďarský supertalent Henrik Koczó. Okrem neho sa znova predstaví v PML obľúbený Strahinja Mitrič. Čo sa týka ďalších zápasov, Denisa Farkaša nahradil v zápase s Davidom Krištekom tímový kolega zo Spartakusu Branislav Zuzák. Toho dlhé roky trénoval Pali Kuruc, jeden z trénerov Lajoša Kleina, pôsobiaceho momentálne v najprestížnejšej MMA lige UFC. Zo slovenskej scény na štartovke nájdeš aj Reného Kopunca a Lea Boráka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia