Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2022, 13:49
Čas čítania 1:26
Tímea Krauszová

Partnerky slovenských hokejistov nešetrili slovami chvály a prejavmi lásky na sociálnych sieťach

ŠPORT HOKEJ ZOH 2022
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Priateľky, snúbenice či manželky svorne držali hokejistom palce a o radosť z ich úspechu sa podelili na Instagrame.

Slovenský hokejový tím získal na ZOH v Pekingu bronzové medaily. Historický úspech bujaro oslávili už aj hráči, tím pochválila prezidentka, premiér a ďalšie významné osobnosti a z víťazstva sa tešia aj fanúšikovia po celom svete. V neposlednom rade nadšenie, hrdosť a lásku prejavili hráčom aj ich partnerky. 

Viac než slová v ich príspevkoch na sociálnych sieťach dominujú emotikony: srdiečka a medaily. Lásku im otvorene vyznávali aj v komentároch, napríklad Petra Poláková odkázala priateľovi Markovi Daňovi, že ho miluje, a Michaela Čajkovská, manželka obrancu Michala, zase v komentári zanechala bronzovú medailu vloženú medzi dve srdiečka.

Marko Daňo
Zdroj: Instagram/@danomarko

Priateľka Tomáša Jurča Natália si do príbehu pridala fotku priateľa s bronzovou medailou a s dôvetkom „tastes like gold“, teda chutí ako zlato. Pridala aj niekoľko srdiečok.

Ako instagramový príbeh pridala záber z videohovoru aj Soňa Kramárová, priateľka útočníka Petra Cehlárika. Soňa pre Refresher ešte v máji 2021 povedala, že mu vždy drží palce aj s celou rodinou. „Ja osobne prežívam každý jeden jeho zápas, či už počas sezóny, alebo počas play-off, veľmi intenzívne,“ prezradila. Radosť z čerstvého víťazstva sa dá z fotky ľahko vyčítať.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Peter Cehlárik (@petercehlarik)

Ku gratuláciám sa pridala aj Tatiana Rosandičová, manželka obrancu Mislava. Okrem Mislava je ženatý už aj Patrik Rybár – najlepší brankár a tiež člen All Star tímu po skvelom výkone v Pekingu. Do olympijského top 6 sa dostal aj s kolegom Jurajom Slafkovským, ktorého zvolili za MVP.

Odporúčané
ZOH 2022: Juraj Slafkovský je najužitočnejší hráč, Patrik Rybár najlepší brankár. Slováci sa dostali do All Star tímu turnaja ZOH 2022: Juraj Slafkovský je najužitočnejší hráč, Patrik Rybár najlepší brankár. Slováci sa dostali do All Star tímu turnaja 20. februára 2022, 8:39
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tatiana Rosandić (@tatkarosandic)

„Nemohla by som byť pyšnejšia! Tak veľmi si to zaslúžiš!“ znie pochvala v instagramovom príbehu Terezy Vanišovej, ktorú adresovala priateľovi Adrianovi Holešinskému. 25-ročná Češka je tiež hokejistka a so svojím tímom sa rovnako zúčastnila na olympiáde. Tereza v minulosti pre Refresher priznala, že zápasy svojho priateľa prežíva viac, ako keď má ísť hrať ona sama. 

Cez príbeh pochválila celý tím aj Viktória Marinčinová, manželka obrancu Martina. „Je to tam!“ napísala do príbehu, ktorý Martin prezdieľal. Vraví, že tím na ľade nechal celé srdce aj dušu. „Láska, sme na teba aj všetkých neopísateľne pyšní,“ dodala a nechýbajú emotikony medailí, ale ani plačúcich smajlíkov.

Slzy radosti sprevádzali aj bujaré oslavy, ktoré nasledovali po víťazstve v Pekingu. Slovenskí hokejisti šampanským zmáčali trénera Ramsayho a skákali pri tradičných ľudovkách. Pozri si video z oslavy historického športového úspechu pre Slovensko.

Odporúčané
VIDEO: Takto slovenskí hokejisti oslávili bronz v kabíne. Šampanským zmáčali trénera Ramsayho a skákali pri tradičných ľudovkách VIDEO: Takto slovenskí hokejisti oslávili bronz v kabíne. Šampanským zmáčali trénera Ramsayho a skákali pri tradičných ľudovkách 19. februára 2022, 20:40
Domov
Zdieľať
Diskusia