Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2022, 20:40
Čas čítania 1:15
Adam Novosad

VIDEO: Takto slovenskí hokejisti oslávili bronz v kabíne. Šampanským zmáčali trénera Ramsayho a skákali pri tradičných ľudovkách

ŠPORT HOKEJ ZOH 2022
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V kabíne slovenskej hokejovej reprezentácie bolo po víťazstve nad Švédskom poriadne veselo.

Slovenskí hokejisti zavŕšili svoje pôsobenie na olympijských hrách fantastickým výkonom v zápase o tretie miesto a domov si odnášajú bronzové medaily.

Odporúčané
Supertalent Slafkovský aj fenomenálne nájazdy. Týchto 5 vecí dotiahlo slovenskú reprezentáciu až k olympijskému bronzu Supertalent Slafkovský aj fenomenálne nájazdy. Týchto 5 vecí dotiahlo slovenskú reprezentáciu až k olympijskému bronzu 19. februára 2022, 18:39

Tento úspech sa našej reprezentácii v samostatnej histórii Slovenska dosiaľ nepodarilo dosiahnuť, a tak je pochopiteľné, že z chlapcov krátko po záverečnej siréne opadlo napätie a začali sa bujaré oslavy. Najskôr lietal po ľade výstroj aj hokejky, aby sa po medailovej ceremónii zábava premiestnila do kabíny.

Na oficiálnom profile Slovenského zväzu ľadového hokeja sa objavili viaceré momentky, ale fanúšikov najviac pobavila fotografia trénera Craiga Ramsayho, ktorý sa kompletne premočený od šampanského veselo usmieva priamo v kabíne. „Bol to krásny hokej. A dajte už Craigovi občianstvo,“ komentovala jedna fanúšička na Instagrame.

Na Twitteri zdieľal radosť slovenských chlapcov aj prezident SZĽH Miroslav Šatan. Vo viac ako minútovom videu hokejisti poskakujú spolu s trénerom a realizačným tímom na klasickú „hecovačku“ Heja, heja, heja, Slovensko!

Vďaka sociálnym sieťam dostali fanúšikovia okamžitý prístup k oslavám v kabíne prostredníctvom storiek slovenských reprezentantov na Instagrame.

Odporúčané
KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov? KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov? 9. apríla 2024, 18:00

Mladučký Juraj Slafkovský sa natočil, ako vchádza do kabíny, kde už vyhrávajú tradičné slovenské ľudovky, ostatní chlapci kričia, skáču a tešia sa z bronzových medailí, ktoré im hrdo visia na krkoch.

Najväčším šoumenom bol podľa storiek obranca Michal Čajkovský, ktorý sa parádne zabával v sérii videí, kde povzbudzuje spoluhráčov, aby si na oslavu zakričali spolu s ním. A nemusel ich presviedčať veľmi dlho. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Slovenský olympijský tím (@slovenskyolympijskytim)

Domov
Zdieľať
Diskusia