Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. februára 2022, 10:40
Čas čítania 1:17
Adam Novosad

„Zarezaný“ Merčiak aj nový minister obrany. Internet valcujú vtipné memečka o slovenskej výhre nad USA

NEWS ZOH 2022
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Výkon slovenských hokejistov v zápase proti USA vyvolal na internete oslavné reakcie.

Slovensko po fantastickom výkone vo štvrťfinále zdolalo výber USA v samostatných nájazdoch 3 : 2 a bude bojovať o medaily v semifinále. Aj keď zatiaľ nie je jasné, kto bude naším súperom v semifinále, na sociálnych sieťach sa vyrojili spokojné reakcie slovenských fanúšikov.

V samostatných nájazdoch sa nedokázal presadiť ani jeden z amerických hokejistov, ktorí stroskotali na brankárovi Patrikovi Rybárovi, zatiaľ čo slovenský tím poslal do semifinále jediným gólom Peter Cehlárik.


Brankár Rybár sa okamžite stal miláčikom internetu, pretože ako skonštatovali komentátori RTVS, v nájazdoch zatiahol roletu a stal sa hlavným strojcom víťazstva. Opäť raz prenikol medzi vtipné fotomontáže aj výrok komentátora Marcela Merčiaka, ktorého uniknutá nahrávka plná vulgarizmov medzitým zľudovela.

Úsmevne vyznieva aj status polície, ktorá vopred upozornila, že časť politického spektra bude na víťazstvo nad USA reagovať ako na víťazstvo nad „okupantmi“, s ktorými Slovensko podpísalo vojenskú obrannú dohodu.

Odporúčané
Ako vyzeralo detstvo Juraja Slafkovského? Profesionál na ľade, excelentný študent a skvelý kamarát do partie Ako vyzeralo detstvo Juraja Slafkovského? Profesionál na ľade, excelentný študent a skvelý kamarát do partie 8. júla 2022, 10:00

Netrvalo dlho, kým sa v statuse ozval poslanec Ľuboš Blaha, pre ktorého víťazstvo vo štvrťfinále znamenalo opakovanie histórie, keď sa „malý národ vzoprel a porazil mocných okupantov“. V príspevku akoby prakticky prevzal parodický status polície a publikoval ho ako vlastný, čím len potvrdil to, na čo sa policajti snažili upozorniť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Zedol som meme (@zedolsommeme)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený chskymchscim (@chskymchscim)

Domov
Zdieľať
Diskusia