Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2022, 19:40
Čas čítania 0:48
Kamila Šebestová

Sydney Sweeney zo seriálu Euphoria v rozhovore priznala, že vracala na fotení. Ľudia ju v ten deň označovali pod hashtagom #ugly

NEWS EUPHORIA SYDNEY SWEENEY
Uložiť Uložené

Herečke prišlo zle, pretože mala počas fotenia menštruáciu.

Herečka Sydney Sweeney v novom rozhovore pre Cosmopolitan otvorene hovorí o svojej menštruácii, hormónoch a rodovej nerovnosti. Prezrádza, že v deň, keď v instagramovom livestreame plakala pred svojimi fanúšikmi, zažila viacero vecí, ktoré ju rozhodili. Jednou z nich bolo aj fotenie, na ktorom sa povracala, lebo mala menštruáciu. 

„Išla som na fotenie a začala som sa cítiť naozaj zle, takmer na odpadnutie. Uprostred fotenia som sa z ničoho nič povracala, úplne všade. Strašne som sa za to hanbila,“ spomína na nepekný zážitok Sydney Sweeney.

Okrem toho ju v ten večer údajne kamarátka pozvala na stretnutie. Keď Sydney odmietla, jej priateľka sa na ňu nahnevala a povedala jej, že sa na ňu nedá spoľahnúť. 

Sydney Sweeney, Euphoria
Zdroj: IG/sydney_sweeney

„Toto všetko sa stalo. Plakala som a vracala a o pár sekúnd nato som išla na Twitter a videla som, že trendujem,“ hovorí 24-ročná americká herečka. V ten deň totiž herečka trendovala pod hashtagom #ugly (škaredá). 

Odporúčané
RECENZIA: Anyone But You má viac než len krásnu Sydney Sweeney RECENZIA: Anyone But You má viac než len krásnu Sydney Sweeney 23. februára 2024, 9:00

„Čítala som si všetky tie hlúpe komentáre na svoj výzor. Začala som nahrávať livestream a rozplakala som sa,“ hovorí Sydney Sweeney. Dodáva, že kyberšikanu zažila aj pre nahé scény, ktoré v Euphorii odvysielali. 

„Ľudia si robili screenshoty zo seriálu a potom na nich označovali môjho brata,“ prezradila v nedávnom interview pre portál Independent

Domov
Zdieľať
Diskusia