Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2022, 19:30
Čas čítania 0:50
Richard Balog

Vstúp s nami do luxusného bývania v samom srdci Prahy za viac ako 2 milióny eur

Vstúp s nami do luxusného bývania v samom srdci Prahy za viac ako 2 milióny eur
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Medzi novinkami v ponuke realitnej kancelárie Svoboda & Williams sme našli nehnuteľnosť, ktorú by neodmietli ani filmové hviezdy z Hollywoodu.

Praha je metropola so všetkým, čo k tomu patrí, vrátane luxusných nehnuteľností. Dnes aspoň virtuálne vstúpime do veľkometrážneho štvorizbového bytu v samom srdci mestskej časti Josefov, ktorá má veľmi silného genia loci. 

Historickú budovu navrhol významný architekt Antonín Engel ešte v roku 1911. Nachádza sa v pokojnej uličke bývalého židovského mesta v tesnom susedstve s Námestím Miloša Formana. Obyvateľom je k dispozícii súkromná záhrada s posedením vo vnútrobloku. 

Odporúčané
Vidiecky dom v 21. storočí vyzerá presne takto a nachádza sa len niekoľko kilometrov od Malaciek    Vidiecky dom v 21. storočí vyzerá presne takto a nachádza sa len niekoľko kilometrov od Malaciek 2. februára 2022, 15:30

Tím architektov pripravil kompletnú rekonštrukciu interiéru a výsledkom sú moderné, ale zároveň nadčasové priestory podľa najvyšších štandardov. Išlo o náročnú prácu, ktorá si vyžadovala cit pre detail. Dohľad nad celou rekonštrukciou mal Národní památkový ústav. 

Bývanie určené pre náročných klientov s vysokými stropmi a veľkoformátovými oknami disponuje výhľadmi na slávnu Pařížsku ulicu, ktorú lemujú stromové aleje. Praktickú dispozíciu tvoria obývacia miestnosť spojená s jedálňou a otvorenou kuchyňou, hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou, spálne pre hostí, centrálna kúpeľňa a priestranná vstupná hala. 

V sviežom interiéri nás zaujali okrem celkového vzhľadu aj použité materiály – biely grécky mramor, ktorý je na podlahách, parapetoch či obkladoch v kúpeľni aj kuchyni, dubové parkety alebo armatúry v matnej platine. 

Byt má podlahovú plochu 144 štvorcových metrov a je na predaj za 2 050 330 eur. Viac informácií nájdeš na webe.

Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

Praha (Česká republika)Praha (Česká republika)Praha (Česká republika)Praha (Česká republika)
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia