Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2022, 9:06
Čas čítania 1:01
Kamila Šebestová

Aj keď pi*ujete, máte skvelú kadenciu, odkazuje Boris Kollár športovému redaktorovi Marcelovi Merčiakovi

ŠPORT BORIS KOLLÁR MARCEL MERČIAK ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Predseda parlamentu Boris Kollár na Facebooku reaguje na odvysielaný komentár redaktora Marcela Merčiaka, ktorý bol plný vulgarizmov. V príspevku redaktora obhajuje.

Predseda parlamentu Boris Kollár dnes na Facebooku obhajoval športového redaktora Marcela Merčiaka. Odkázal mu, že je špičkový športový redaktor.

„Pán Merčiak, ale musím uznať, že aj keď pi*ujete, máte skvelú kadenciu,“ píše na svojom facebookovom profile Boris Kollár. „Viete poslucháča zaujať... Myslím, že ste sa u nás na Slovensku stali druhýkrát nesmrteľným,“ dodáva predseda NR SR. 

Boris Kollár v príspevku odsudzuje Merčiakových kolegov, ktorí zverejnili redaktorov vulgárny komentár v televízii. „Aspoň vieme, že aj Merčiak je len človek, a teraz odkaz pre všetkých hejterov, dajte si ruky na srdce. Vám sa nikdy nestalo v súkromnej komunikácii, prípadne v aute, ak vás niekto totálne naštve? Proste mu rupli nervy a vyventiloval sa,“ komentuje vysielanie Boris Kollár. 

Odporúčané
Na vulgárnom Marcelovi Merčiakovi sa zabáva slovenský internet. „Zatiaľ najlepší výkon našich v Pekingu,“ smejú sa sociálne siete Na vulgárnom Marcelovi Merčiakovi sa zabáva slovenský internet. „Zatiaľ najlepší výkon našich v Pekingu,“ smejú sa sociálne siete 7. februára 2022, 9:00

Keď Marcel Merčiak zakončil svoj vstup v priamom prenose, praskli mu nervy a vulgárne vynadal svojmu kolegovi. Na verejnosť unikol záznam rozhovoru, ktorý sa odohral medzi Merčiakom komentujúcim športové podujatie na práve prebiehajúcich zimných olympijských hrách v Pekingu.

Merčiaka podľa zverejneného záznamu nahnevalo, že z réžie nedostal potrebnú informáciu, a tak divákom pri televíznych obrazovkách ohlásil nesprávny čas. Takýchto zaváhaní bolo podľa rozhorčenia Merčiaka viacero, a tak naňho doľahol stres a do kolegu, s ktorým komunikoval, sa pustil so spŕškou vulgarizmov.

Za svoje správanie sa ospravedlnil aj samotný moderátor. „Celá situácia ma ľudsky veľmi mrzí, pod tlakom emócií som reagoval nevhodným spôsobom. Momentálne sa však musím viac sústrediť na prácu. Vo vypätých situáciách vznikajú aj problémy. Verím, že si ich v pokoji vykomunikujeme,“ skonštatoval Merčiak. 

Pozri si video, v ktorom Marcel Merčiak nadáva, a zbierku vtipov, ktoré stihli vytvoriť slovenské mémové stránky.

Odporúčané
VIDEO: Marcel Merčiak vulgárne vynadal kolegovi na uniknutej nahrávke zo štúdia RTVS. Nervy mu praskli po nevydarenom vstupe VIDEO: Marcel Merčiak vulgárne vynadal kolegovi na uniknutej nahrávke zo štúdia RTVS. Nervy mu praskli po nevydarenom vstupe 6. februára 2022, 22:50
Domov
Zdieľať
Diskusia