Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2022 o 18:30
Čas čítania 0:49
Richard Balog

Odkaz Virgila Abloha bude v módnom dome Louis Vuitton navždy. Sleduj kolekciu na obdobie jeseň/zima 2022

Odkaz Virgila Abloha bude v módnom dome Louis Vuitton navždy. Sleduj kolekciu na obdobie jeseň/zima 2022
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain
MÓDA LOUIS VUITTON VIRGIL ABLOH
Uložiť Uložené

Veľkolepé kulisy doplnili originálne siluety mužského oblečenia, obuvi aj doplnkov. Emotívny záver dojal k slzám viacero prítomných hostí.

Vedenie módneho domu Louis Vuitton predstavilo mužskú kolekciu určenú na obdobie jeseň/zima 2022, ktorú navrhol Virgil Abloh. Prehliadku plnú veľkolepých kulís vrátane domu s červenou strechou a dymiacim komínom doplnili originálne siluety oblečenia, obuvi a doplnkov. V publiku bolo množstvo známych tvárí a priateľov zosnulého návrhára, ktorý ešte koncom novembra podľahol ojedinelej forme rakoviny. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Odporúčané
Philipp Plein skopíroval dizajn cestovných tašiek Louis Vuitton aj prácu zosnulého Virgila Abloha   Philipp Plein skopíroval dizajn cestovných tašiek Louis Vuitton aj prácu zosnulého Virgila Abloha 18. januára 2022 o 6:46

Samotná kolekcia síce neponúkla nič, čo by sme predtým v prípade práce Abloha pre francúzsky módny dom nevideli, ale to zámer spoločnosti ani nebol. Podstatné bolo zdôraznenie odkazu tohto výnimočného návrhára, ktorý zmenil tvár nielen značky Louis Vuitton, ale celého segmentu luxusnej módy. 

Spomedzi jednotlivých modelov nás najviac zaujali modely pletených mužských sukní, dlhé kabáty s rôznymi vzormi, univerzitné bundy s logom LV, cestovné tašky Keepall zahalené do pestrých farieb a monogramu, ale tiež elegantná aj športová obuv. Dokonalý prierez celou kariérou amerického návrhára pod krídlami módneho domu Louis Vuitton. 

Virgil Abloh navrhol v pozícii umeleckého riaditeľa mužskej línie osem mužských kolekcií, z ktorých každá bola výnimočná. Nižšie nájdeš záznam z poslednej, veľmi emotívnej prehliadky. Záverečný banket v sprievode živého orchestra, ktorý odohral skladbu See You Again od Tylera, the Creatora a Kali Uchis, dojal k slzám viacero prítomných hostí a aj nás. 

Domov
Zdieľať
Diskusia