Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2022, 12:30
Čas čítania 6:35
Jakub Paulík

10 vynikajúcich seriálov, ktoré zhltneš za jeden víkend

10 vynikajúcich seriálov, ktoré zhltneš za jeden víkend
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY SERIÁLY, KTORÉ SI STIHNEŠ POZRIEŤ ZA JEDEN VÍKEND
Uložiť Uložené

Nestráviš nad nimi viac ako jeden či dva dni a užiješ si skvelú seriálovú zábavu.

Tráviš dlhé hodiny vyberaním vhodného seriálu, ale vždy ťa odradí, že má 8 sérií, a nechceš doň investovať toľko času? Navyše nikdy s istotou nevieš, či s ním po niekoľkých sériách nesekneš, lebo ho tvorcovia zbytočne naťahujú, však? Poznáme to aj my.

Práve preto, aby si sa vyhol nekvalitným seriálom, ktorými zabiješ množstvo voľných dní, sme pre teba vybrali 10 tých najlepších, ktoré si zvládneš pozrieť aj za víkend. Niektoré z nich máš prelúskané v priebehu hodín, iné si budeš musieť rozložiť na sobotu aj nedeľu. Podobný obsah môžeš nájsť v našej sekcii filmov a seriálov, a ak sa ti naša práca páči, podporiť nás môžeš cez REFRESHER+ klub.

Unorthodox (réžia: Maria Schrader)

Začnime najprv seriálmi, ktoré si s prehľadom zvládneš pozrieť aj v priebehu soboty. Príbeh minisérie Unorthodox je zameraný na Židovku Esty, ktorú ničí prísne náboženské prostredie komunity Satmar. Keď sa z neho rozhodne utiecť do Berlína, ocitá sa v úplne neznámom svete s odlišnými pravidlami.

Unorthodox nechýbajú skvelí herci, vynikajúci soundtrack a množstvo emócií. Predstaviteľka hlavnej hrdinky Shira Haas bola za svoj výkon v roku 2021 nominovaná na Zlatý glóbus v kategórii najlepšia herečka v minisérii alebo TV filme.

Odporúčané
Toto je 10 najlepších seriálov, ktoré vznikli podľa knižnej predlohy Toto je 10 najlepších seriálov, ktoré vznikli podľa knižnej predlohy 19. marca 2024, 15:00

Autentickosť seriálu dodáva jazyk jidiš, kostýmy a vyobrazenie židovských tradícií. O tom, nakoľko je seriál vo svojich detailoch podobný realite, nám porozprával aj rabín z komunity Chabad. Keďže seriál má iba štyri časti, ktoré trvajú zhruba 50 minút, stráviš nad ním len niečo vyše troch hodín. Vďaka krátkej stopáži nie je miniséria preplnená zbytočnou vatou, a tak nemusíš čakať, kým sa dej poriadne rozbehne.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 109134 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia