Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2022, 12:12
Čas čítania 0:28
Richard Balog

Raper Offset predviedol nové topánky od Kanyeho Westa. Sú obrovské a svietia pri odraze svetla

Raper Offset predviedol nové topánky od Kanyeho Westa. Sú obrovské a svietia pri odraze svetla
Zdroj: Paras Griffin/Getty Images
MÓDA ADIDAS MIGOS YEEZY
Uložiť Uložené

Dátum vydania ani cena za extravagantnú novinku s názvom Adidas YZY NSLTD Boot zatiaľ nie sú známe. Staršie vyhotovenie nájdeš v ponuke StockX od približne 500 eur.

Kanye West vstúpil do roku 2022 plný odhodlania a v prých dvoch týždňoch predstavil novú partnerku, videoklip aj modely mikín zo spolupráce so značkou GAP. Najnovšie raper Offset predviedol ďalšie vyhotovenie modelu topánok Adidas YZY NSLTD Boot.

Raper otestoval reflexné sivé topánky v zasneženom prostredí a doplnil ich o maskáčovú súpravu od značky Stussy a kuklu Supreme. Dátum vydania ani cena zatiaľ nie sú známe, ale malo by ísť o otázku niekoľkých týždňov, píše Hypebeast. Staršie vyhotovenie YZY NSLTD Boot nájdeš v ponuke StockX od približne 500 eur.

Obrovskú polstrovanú obuv, ktorá vďaka technológii 3M svieti pri odraze svetla, v komentároch pochválila aj raperova manželka Cardi B. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by OFFSET (@offsetyrn)

Odporúčané
Kanye West spojil reklamu na svoju novú mikinu s videoklipom k skladbe Heaven and Hell. Temná atmosféra ťa pohltí    Kanye West spojil reklamu na svoju novú mikinu s videoklipom k skladbe Heaven and Hell. Temná atmosféra ťa pohltí 11. januára 2022, 20:41
Domov
Zdieľať
Diskusia