Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2022, 9:32
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Polícia posiela do Miloslavova viac hliadok. Ide o reakciu na prípad zbitého 11-ročného dievčaťa

Polícia posiela do Miloslavova viac hliadok. Ide o reakciu na prípad zbitého 11-ročného dievčaťa
Zdroj: Refresher/Daniel Mikolášik
NEWS ÚTOK V MILOSLAVOVE
Uložiť Uložené

Obec ľudí vyzýva, aby na sociálnych sieťach nešírili nenávistné príspevky.

Minulú nedeľu 2. januára partia tínedžerov v obci Miloslavov opila, zbila a vyzliekla 11-ročné dievča. Obec medzičasom násilný čin jednoznačne odsúdila. Podľa oficiálneho vyjadrenia na webovej stránke Miloslavova starosta požiadal políciu, aby k nim posielala viac hliadok, čomu policajti vyhoveli.

Opatrenia v súvislosti s hrozivým incidentom bude prijímať aj miestna základná škola. Poslanci obecného zastupiteľstva so zástupcom polície a právnik obce navštívia areál bývalého družstva, kde sa odohral útok. Chcú tak zabezpečiť, aby sa dnu nedostávali ľudia okrem majiteľa areálu.

Odporúčané
Išli sme po stopách tínedžerskej bandy z Miloslavova: v areáli družstva útočia pravidelne, bývalý člen nám opísal, ako fungujú Išli sme po stopách tínedžerskej bandy z Miloslavova: v areáli družstva útočia pravidelne, bývalý člen nám opísal, ako fungujú 8. januára 2022, 9:30

Obec navyše upozornila, že na Facebooku musela rovnako ako polícia vypnúť možnosť komentárov. „Obec sa dištancuje od akéhokoľvek prejavu agresie a nenávisti a žiada občanov, aby zvážili dopad svojich verejných prejavov najmä na sociálnych sieťach, ku ktorým majú prístup aj maloletí,“ napísali.

Skupina tínedžerov, ktorá zbila 11-ročnú Slovenku, údajne v Miloslavove terorizuje mládež viac ako dva roky. Stretávajú sa pritom práve v bývalých budovách družstva. Náš redaktor išiel do obce zisťovať, čo je pravdy na takzvanom detskom gangu, a podarilo sa mu skontaktovať s jeho bývalou členkou. Viac informácií nájdeš v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia