Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2022, 19:19
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

Andrej Danko podporil Novaka Djokovića a odsúdil „terorizovanie očkovaním“

POLITIKA NOVAK DJOKOVIĆ
Uložiť Uložené

Austrálsky premiér si stojí za tým, že pravidlá musia platiť pre hviezdy svetového formátu rovnako ako pre bežných ľudí.

Novak Djoković dočasne zostáva v austrálskom Melbourne, odkiaľ ho zrejme budúci týždeň deportujú. Pre nezaočkovanie a nepredloženie dôkazov o zdravotnej výnimke nemôže vstúpiť do krajiny. Tenistu preto dočasne umiestnili do detenčného hotela.

Predseda SNS a skeptik voči vakcínam Andrej Danko vyjadril športovcovi podporu a sťažoval sa na „terorizovanie očkovaním“. Austrálsky premiér na Twitteri napísal, že pravidlá musia platiť pre každého, slávnych športovcov nevynímajúc.

Predseda mimoparlamentnej strany to zjavne vidí inak, no nespresnil, prečo by mal práve Novak Djoković dostať výnimku. Myslí si však, že ho mali v krajine doceniť a nie „deportovať do tábora pre utečencov“.

„Ľudia sa hádajú, kto je očkovaný, kto očkovaný nie je. Miesto toho, aby sa vyšetrovalo, ako táto choroba vznikla, a aby sa jednotne hľadal postup, ako túto chorobu liečiť, nielen ľudí terorizovať očkovaním,“ napísal na Instagrame.

Prístup k veci sa nepáči ani tenistovmu otcovi Srdjanovi Djokovićovi. Ten tvrdí, že jeho syna chcú cielene ponížiť a držia ho ako väzňa, uvádza The Independent. Členovia jeho tímu vraj vyplnili rovnaké dokumenty ako ďalších 25 hráčov, ktorí podľa Srdjana Djokovića nie sú očkovaní, ale dostali výnimku. Tenistovi údajne zobrali peňaženku a nemá so sebou ani náhradné oblečenie.

Odporúčané
Boli sme sa pozrieť na prvé domy na Slovensku vytlačené pomocou 3D tlačiarne. Je táto technológia budúcnosťou stavebníctva? Boli sme sa pozrieť na prvé domy na Slovensku vytlačené pomocou 3D tlačiarne. Je táto technológia budúcnosťou stavebníctva? 4. januára 2022, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia