Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2022, 22:06
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Podnikateľov aj slobodné matky lákali na biznis s kabelkami. Manželia Bajzovci vylákali od Slovákov stovky tisíc eur a zmizli

NEWS PODVOD
Uložiť Uložené

Slováci najprv lákajú na výnosný biznis a požičajú si peniaze, ale nikdy ich už nesplatia.

Manželia Bajzovci vylákali od viacerých podnikateľov, známych osobností, ale aj niektorých svojich priateľov peniaze a navždy zmizli, informuje TV Markíza. Pár lákal ľudí na výhodný biznis s luxusnými kabelkami priamo od dodávateľa, ktorý však vyžadoval investície vo výške desiatok tisíc eur.

Prvú pôžičku väčšinou splatili, aby pôsobili dôveryhodnejšie, ďalšie však už nie, vyhovárali sa a platby odkladali. Celkovo spôsobili škodu vo výške stoviek tisíc eur. Medzi poškodenými je aj známy majiteľ bratislavskej reštaurácie Massimo. 

Ďalšou poškodenou je priateľka údajnej podvodníčky, ktorá tvrdí, že manželia nemali problém podpísať zmluvy o pôžičke pred notárom. 

„Chodili sme spolu na kávičky a tvrdila mi, že sa jej tak darí v podnikaní s luxusným tovarom, že nestíha pokrývať zálohy za tovar,“ uviedla Barbora pre televíziu. 

Poškodení podávajú spoločné trestné oznámenie, momentálne však nie je jasné, kde sa pár zdržiava. TV Markíza na adrese trvalého bydliska zastihla len jedného z rodičov, ktorý vraj o aktivitách manželského páru nič nevie. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia