Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2021 o 20:06
Čas čítania 1:19
Viktor Kniš

Gábor Boráros či GoGo prichádzajú na televízne obrazovky a na Voyo. Budú súťažiť v drsnej reality šou Survivor

FILMY A SERIÁLY TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Televízia Markíza prináša najdrsnejšiu reality šou vo svojej histórii – Survivor.

Na Slovensko prichádza celosvetovo populárny formát, ktorý je zároveň držiteľom ocenenia Emmy. Televízia Markíza prináša najdrsnejšiu reality šou vo svojej histórii Survivor, ktorá zaznamenala rekordné čísla sledovanosti v desiatkach krajín po celom svete. 

Prvú epizódu sprístupnia v pondelok 10. januára 2022 na platforme Voyo a následne vo štvrtok 13. januára 2022 o 20.30 h šou odštartuje na TV Markíza. 

„Survivor je jednou z najväčších, najpopulárnejších a najúspešnejších reality šou na svete. Je to formát, ktorý presne zapadá do pestrej programovej ponuky TV Markíza a žne úspechy predovšetkým u mladých televíznych aj online divákov,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza. Vďaka koprodukcii so sesterskou českou TV Nova bude šou väčšia a náročnejšia. „Sme si istí, že všetkým súťažiacim poskytneme množstvo príležitostí, aby posunuli svoje limity a našli v sebe neočakávané schopnosti,“ dodala Majeská.

Survivors
Zdroj: Voyo

Nebudú chýbať ani známe osobnosti

Z obrovského množstva prihlásených vybrali 4 Slovákov a 8 Čechov, ktorých čaká boj o prežitie na exotickom ostrove v Dominikánskej republike. Ďalší 12 súťažiaci budú známe osobnosti.

Týchto 24 najrôznejších individualít bude na ostrove bojovať v rôznych hrách o prežitie a celkové víťazstvo.

Zo slovenských celebrít to bude Daniel GoGo Štrauch, víťazka 12. série reality šou Farma Xénia Gregušová, MMA zápasník Gábor Boráros, futbalista a účastník reality šou Love Island Nathan Christián Dzaba a 14-násobná šampiónka v karate Veronika Havlik.

Odporúčané
„Varovali nás, že komentáre nemáme čítať. Na niektorých sa však radi zabavíme,“ hovoria noví moderátori Telerána „Varovali nás, že komentáre nemáme čítať. Na niektorých sa však radi zabavíme,“ hovoria noví moderátori Telerána 4. júla 2024 o 12:30

Z českých celebrít túto výzvu prijali spevák, herec a moderátor Vojtěch Drahokoupil, herečka, speváčka a stand-upová komička Iva Pazderková, youtuberka, blogerka a moderátorka Nikola Čechová, rozhlasový a televízny moderátor Tomáš Zástěra, finalistka kuchárskej súťaže Masterchef Česko Ta Thuy Dung alias Chili, herečka a speváčka Barbora Jánová a model, herec a bývalý futbalista Matěj Paprčiak.

Súťažiaci si budú musieť poradiť nielen so svojimi súpermi, s nehostinnou tropickou džungľou, nedostatkom potravy, fyzicky náročnými úlohami, ale aj sami so sebou. Aby prežili, budú si musieť vlastnoručne postaviť bezpečné prístrešie, zabezpečiť si jedlo a vodu, naučiť sa zakladať a udržiavať oheň. Súťažiť budú o 100 000 eur. 

Slovensko bude ako moderátor zastupovať Martin Šmahel. Českým moderátorom bude Ondřej Novotný.

Domov
Zdieľať
Diskusia