Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2021, 20:06
Čas čítania 1:19
Viktor Kniš

Gábor Boráros či GoGo prichádzajú na televízne obrazovky a na Voyo. Budú súťažiť v drsnej reality šou Survivor

FILMY A SERIÁLY TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Televízia Markíza prináša najdrsnejšiu reality šou vo svojej histórii – Survivor.

Na Slovensko prichádza celosvetovo populárny formát, ktorý je zároveň držiteľom ocenenia Emmy. Televízia Markíza prináša najdrsnejšiu reality šou vo svojej histórii Survivor, ktorá zaznamenala rekordné čísla sledovanosti v desiatkach krajín po celom svete. 

Prvú epizódu sprístupnia v pondelok 10. januára 2022 na platforme Voyo a následne vo štvrtok 13. januára 2022 o 20.30 h šou odštartuje na TV Markíza. 

„Survivor je jednou z najväčších, najpopulárnejších a najúspešnejších reality šou na svete. Je to formát, ktorý presne zapadá do pestrej programovej ponuky TV Markíza a žne úspechy predovšetkým u mladých televíznych aj online divákov,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza. Vďaka koprodukcii so sesterskou českou TV Nova bude šou väčšia a náročnejšia. „Sme si istí, že všetkým súťažiacim poskytneme množstvo príležitostí, aby posunuli svoje limity a našli v sebe neočakávané schopnosti,“ dodala Majeská.

Survivors
Zdroj: Voyo

Nebudú chýbať ani známe osobnosti

Z obrovského množstva prihlásených vybrali 4 Slovákov a 8 Čechov, ktorých čaká boj o prežitie na exotickom ostrove v Dominikánskej republike. Ďalší 12 súťažiaci budú známe osobnosti.

Týchto 24 najrôznejších individualít bude na ostrove bojovať v rôznych hrách o prežitie a celkové víťazstvo.

Zo slovenských celebrít to bude Daniel GoGo Štrauch, víťazka 12. série reality šou Farma Xénia Gregušová, MMA zápasník Gábor Boráros, futbalista a účastník reality šou Love Island Nathan Christián Dzaba a 14-násobná šampiónka v karate Veronika Havlik.

Odporúčané
Herečka Lívia Bielovič: Sledovali ma stalkeri. Nikdy neviete, čoho sú schopní, jedno dievča som musela konfrontovať (Rozhovor) Herečka Lívia Bielovič: Sledovali ma stalkeri. Nikdy neviete, čoho sú schopní, jedno dievča som musela konfrontovať (Rozhovor) 19. februára 2024, 12:30

Z českých celebrít túto výzvu prijali spevák, herec a moderátor Vojtěch Drahokoupil, herečka, speváčka a stand-upová komička Iva Pazderková, youtuberka, blogerka a moderátorka Nikola Čechová, rozhlasový a televízny moderátor Tomáš Zástěra, finalistka kuchárskej súťaže Masterchef Česko Ta Thuy Dung alias Chili, herečka a speváčka Barbora Jánová a model, herec a bývalý futbalista Matěj Paprčiak.

Súťažiaci si budú musieť poradiť nielen so svojimi súpermi, s nehostinnou tropickou džungľou, nedostatkom potravy, fyzicky náročnými úlohami, ale aj sami so sebou. Aby prežili, budú si musieť vlastnoručne postaviť bezpečné prístrešie, zabezpečiť si jedlo a vodu, naučiť sa zakladať a udržiavať oheň. Súťažiť budú o 100 000 eur. 

Slovensko bude ako moderátor zastupovať Martin Šmahel. Českým moderátorom bude Ondřej Novotný.

Domov
Zdieľať
Diskusia