Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. decembra 2021, 7:47
Čas čítania 0:48
Eduard Starkbauer

Kate Middleton si zahrala počas vianočného koncertu v televízii. Na klavíri sprevádzala speváka Toma Wolkera

Kate Middleton si zahrala počas vianočného koncertu v televízii. Na klavíri sprevádzala speváka Toma Wolkera
Zdroj: Getty Images/Kirsty Wigglesworth-WPA Pool
NEWS WILLIAM A KATE
Uložiť Uložené

Prednahraté vystúpenie bolo čerešničkou programu odvysielaného na Štedrý večer.

Vojvodkyňa z Cambridgea Kate počas špeciálnej vianočnej omše odvysielanej na Štedrý večer prekvapila celú Veľkú Britániu. Slávnostný program s názvom Royal Carols: Together At Christmas bol natočený už 8. decembra vo Westminsterskom opátstve za účasti vybraných filantropov, charitatívnych organizácií a komunitných pracovníkov. Jeho cieľom bolo vyjadriť vďaku ľuďom, ktorí si dokázali počas pandémie pomáhať.


Podľa CNN vedeli návštevníci len o vystúpení celebrít Ellie Goulding, Toma Feltona či Leony Lewis a vystúpenie vojvodkyne Kate ostávalo do poslednej chvíle tajomstvom. Na to, ako zvládne klavírny sprievod Toma Walkera, ktorý mal spievať pieseň For Those Who Can’t Be Here, boli priamo v hľadisku okrem jej rodičov zvedaví aj súrodenci James a Pippa.

Podľa vyjadrenia speváka Toma Walkera pre BBC prišla s iniciatívou samotná vojvodkyňa, ktorá ho oslovila po stretnutí na inom charitatívnom podujatí. „Stretli sme sa a pieseň sme si asi deväťkrát nacvičili. Netrvalo dlho a svoj part skvele zvládla. Myslím, že sme boli obaja poriadne nervózni a obávali sme sa, že jeden druhého sklameme. Bola však úplne úchvatná a totálne tomu naložila.“

Domov
Zdieľať
Diskusia