Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
29. decembra 2021, 13:30
Čas čítania 2:44
Richard Balog

Privítaj rok 2022 v novom páre tenisiek. Vybrali sme 10 noviniek, ktoré skvelo doplnia každú zbierku

Privítaj rok 2022 v novom páre tenisiek. Vybrali sme 10 noviniek, ktoré skvelo doplnia každú zbierku
Zdroj: Sneakers76
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Siahneš po modeli spod rúk Pharrella Williamsa, po reflexných Adidas Yeezy 700 MNVN alebo po vysokých Air Force 1 od Nike?

Urobíš si po Vianociach radosť? V spolupráci s online obchodom Footshop sme sa rozhodli rok 2021 ukončiť výberom najlepších teniskových noviniek, ktoré skvelo doplnia každú zbierku bez ohľadu na pohlavie.  

V nasledujúcich riadkoch nájdeš obľúbenú siluetu Vans Vault Style 36 LX v prémiovom vyhotovení, niekoľko variantov ikonických Air Force 1 od Nike aj limitované HU NMD s rukopisom Pharrella Williamsa. 

Odporúčané
Rytmus, Yaksha, Petra Macková aj Monika Bagárová. Domáce hviezdy si v decembri módu užívali plnými dúškami   Rytmus, Yaksha, Petra Macková aj Monika Bagárová. Domáce hviezdy si v decembri módu užívali plnými dúškami 21. decembra 2021, 16:30

Vans Vault Style 36 LX (Savanna Spirit) – 109,95 €

Na úvod sme vybrali čerstvú novinku od značky Vans Vault. Ide o obľúbenú siluetu Style 36 LX zahalenú do púštneho armádneho vzoru a prémiových materiálov. Kombinácia semišu a hladkej kože týmto teniskám náramne pristane minimálne rovnako ako oranžové akcenty v podobe prešívania, vnútra a loga. Cenovka na úrovni 110 eur je už len príjemným bonusom. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Mid '77 Jumbo W – 117,95 €

Hneď päťnásobné zastúpenie v dnešnom článku majú tenisky z dielní amerického športového gigantu Nike. Najnižšiu cenovku, tesne pod hranicou 120 eur, majú tieto svetloružové krásky s vrúbkovanou podrážkou a výrazným bielym logom pre ženy. Návrhári sa s daným variantom vyhrali do najmenších detailov a výsledný vzhľad stojí za to. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Sculpt  – 119,95 €

Ak patríš medzi verných fanúšikov modelového radu Air Force 1, v dnešnom výbere si prídeš na svoje a budeš mať problém vybrať si len jeden pár. Vysoký variant s prívlastkom Sculpt si nás získal svojou jednoduchosťou a bielo-červenou farebnou schémou v hladkej koži, ktorú ľahko skombinuješ s čímkoľvek vo svojom šatníku. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High Up W – 129,95 €

Minimálne rovnako atraktívne sú aj tieto bielo-zelené krásky s hrubšou podrážkou a dvojitým logom Nike. Pôvodne skejtbordová silueta patrí v posledných sezónach medzi najpredávanejšie produkty na trhu a reselleri na jednotlivých vyhotoveniach zarobili stovky eur. Nájdeš vo svojej zbierke ešte miesto pre tento vysoký pár? Za cenu 130 eur ide o výhodnú kúpu, ktorú neoľutuješ. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 W – 137,95 €

Aj ďalší pár v našom zozname je určený pre ženy, avšak proti gustu žiaden dišputát... Návrhári šikovne využili aktuálny trend svetloružovej farby, ktorú aplikovali na nadčasovú siluetu Air Force 1 '07 v najpredávanejšom nízkom vyhotovení. Výsledkom sú zaujímavé tenisky s umelou kožušinou v okolí jazyka, ktoré neuvidíš na každom a zároveň ani nezruinujú tvoj rozpočet. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 High Utility 2.0 W – 139,95 €

Sladkou čerešničkou v prípade modelov od značky Nike sú tieto špeciálne upravené Air Force 1 High Utility 2.0 s popruhom a hrubšou podrážkou, ktorá tvoje chodidlá ochráni pred chladom aj vlhkosťou. Oceňujeme aj takmer čistobiele farebné vyhotovenie doplnené len o čierne akcenty. Týmto športovým kráskam dávame plný počet bodov a s radosťou by sme ich videli aj vo vlastnej zbierke tenisiek.  

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Ozrah – 140 €

Svoje zastúpenie v dnešnom článku majú aj tenisky s logom Adidas Originals, pričom ako prvý spomenieme model s názvom Ozrah. Ide o čerstvú novinku, ktorá je inšpirovaná bežeckými siluetami z 90. rokov podľa súčasných štandardov a s výraznými futuristickými prvkami. V tomto prípade nás mimoriadne baví aj bielo-tyrkysová farebná kombinácia, ktorú návrhári nevyužívajú až tak často. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals HU NMD x BBC x Pharrell Williams – 220 €

Záver dnes bude patriť limitovaným modelom tenisiek, ktoré v našich končinách nájdeš takmer výhradne len v ponuke online obchodu Footshop. Prvými v zozname sú tieto sivo-modro-biele HU NMD s rukopisom Pharrella Williamsa aj s logom značky Billionaire Boys Club, ktorú Williams založil spoločne s návrhárom Nigom. Osobne nepatríme medzi veľkých fanúšikov danej siluety Adidas, ale v tomto prípade nemáme žiadne námietky. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Yeezy 700 MNVN – 220 €

Naopak, modelový rad Adidas Yeezy 700, za ktorého vzhľadom stojí Kanye West, milujeme a v zbierke máme hneď niekoľko párov. Najnovší dostupný pár s prívlastkom MNVN je zahalený do sivo-čiernych syntetických tkanín s reflexnými prvkami. Cenovka na úrovni 220 eur je v tomto prípade štandardom.

Footshop
Zdroj: Footshop

Y-3 Ajatu Run – 334,95 €

Posledným a zároveň aj najdrahším párom tenisiek vo výbere noviniek z aktuálnej ponuky online obchodu Footshop sú tieto luxusné Y-3. Sedemdesiatsedemročný návrhár Yohji Yamamoto nás neustále presviedča o svojej genialite a model Ajatu Run je z nášho pohľadu dokonalým dielom, ktoré sme si napísali na zoznam želaní v budúcom roku. Skončí aj v tvojej zbierke?

Footshop
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup v online obchode Footshop.
Domov
Zdieľať
Diskusia