Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2021, 20:30
Čas čítania 0:33
Ema Stanovská

Pozri si oficiálny trailer špeciálu „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“, v ktorom sa stretnú takmer všetci herci

Pozri si oficiálny trailer špeciálu „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“, v ktorom sa stretnú takmer všetci herci
Zdroj: Warner Bros. Pictures
NEWS HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Špeciál vznikol pri príležitosti 20. výročia filmu Harry Potter a Kameň mudrcov.

Od uvedenia filmu Harry Potter a Kameň mudrcov uplynulo už 20 rokov. Tvorcovia filmu preto pre fanúšikov pripravili špeciál, v ktorom sa stretne takmer celé herecké obsadenie. Špeciál nesie názov „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“ a uvidíme ho už 1. januára 2022 na HBO Max. Streamovacia služba dnes uverejnila oficiálny trailer.

V špeciáli uvidíme trio – Daniela Radcliffa, Emmu Watson a Ruperta Grinta. Doplní ich režisér prvých dvoch dielov Chris Columbus. Herci budú spomínať na všetkých osem natočených filmov. 

Okrem nich sú potvrdení aj Robbie Coltrane (Hagrid), Helena Bonham Carter (Belatrix), Ralph Fiennes (Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Tom Felton (Draco), Imelda Staunton (Umbridge), James Phelps a Oliver Phelps (isté ryšavé dvojičky), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Mark Williams (Arthur Weasley), Matthew Lewis (Neville), Ian Hart (Quirell) a Evanna Lynch (Luna).

Domov
Zdieľať
Diskusia