Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2021, 17:32
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

VIDEO: Jake Paul čelí obvineniam, že brutálne k. o. bolo dohodnuté vopred. Bol pohyb pravou rukou znamením, že má prísť koniec?

VIDEO: Jake Paul čelí obvineniam, že brutálne k. o. bolo dohodnuté vopred. Bol pohyb pravou rukou znamením, že má prísť koniec?
Zdroj: Getty Images/Mike Ehrmann
NEWS JAKE PAUL
Uložiť Uložené

Jake Paul si na konto pripísal víťazstvo v odvete proti Tyronovi Woodleymu, ale niektorým fanúšikom sa knokaut nepozdáva.

Jake Paul si na svoje konto pripísal ďalšie víťazstvo v boxerskej kariére, ktorú rozbehol v posledných rokoch.

Tentoraz sa do ringu v odvete znovu postavil s protivníkom Tyronom Woodleym, ktorého poslal k zemi brutálnym knokautom v šiestom kole zápasu. Na internete sa medzičasom objavili obvinenia z toho, že celý knokaut bol v skutočnosti vopred dohodnutý, uvádza Sport Bible.

Zápas vo viac ako 20-tisíc fanúšikoch na štadióne Amalie Arena vo floridskej Tampe do knokautu nevyvolal veľké nadšenie, oboch súperov počas nudnejších pasáží viackrát vypískali. Jake Paul utrpel v treťom kole nepríjemnú tržnú ranu na čele, ale influencer napriek zraneniu pokračoval až do šiesteho kola.

V šiestom kole poslal Paul svojho súpera na podlahu, po čom rozhodca zápas ukončil. Z videí na sociálnych sieťach teraz fanúšikovia označili za sporný moment krátko pred knokautom, keď od seba súperi odstúpili a Paul nenápadne pootočil pravou rukavicou.

Odporúčané
Jon Marianek: Z Hero Hero budem čoskoro zarábať 100 000 € mesačne. Jakea Paula raz zoberiem do Česka na dedinské hody (Rozhovor) Jon Marianek: Z Hero Hero budem čoskoro zarábať 100 000 € mesačne. Jakea Paula raz zoberiem do Česka na dedinské hody (Rozhovor) 1. novembra 2023, 16:30

„Zmanipulované? Otočenie rukou, aby mu dal vedieť, že nastal čas padnúť?“ pýtal sa jeden fanúšik, ktorý na Twitteri zverejnil video zachytávajúce kontroverzný moment. K špekuláciám o zmanipulovanom knokaute sa medzitým pripojili tisíce fanúšikov, ale Jake Paul, samozrejme, akékoľvek dohody o ukončení zápasu odmietol.

Domov
Zdieľať
Diskusia