Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2021, 19:34
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Seriálových Oteckov opúšťajú známe hviezdy. Uvidíš ich v konkurenčnej televízii

FILMY A SERIÁLY OTECKOVIA
Uložiť Uložené

Seriál príde o niekoľko zvučných mien.

Známi herci zo sériálu Oteckovia, ktorý vysiela podvečer TV Markíza, budú pôsobiť v konkurenčnej TV Joj, informuje Nový Čas. V nových častiach už diváci neuvidia Braňa Deáka ani Janu Kovalčíkovú. Z kvarteta ikonických otcov tak zostane už len trojica, zatiaľ nie je jasné, či seriálového Alexa niekto nahradí. Už skôr odišla na materskú dovolenku Dominika Kavaschová.

Nový Čas informuje, že okrem dvoch hlavných postáv opustia seriál aj Zuzana Porubjaková, ktorá mala s Braňom Deákom v seriáli dcéru Roxy. Odchodov bude v skutočnosti ešte viac. 

„V nasledujúcej sérii seriálu Oteckovia sa Alex (Braňo Deák), Ema (Jana Kovalčíková), Max (Tobias Kráľ), Simča (Zuzana Porubjaková) a Ondro (Roman Poláčik) neobjavia. No nie je vylúčené, že niektorá z týchto postáv sa do deja seriálu ešte vráti. Ale vo vianočnej špeciálnej epizóde, ktorú vysielame 24. decembra, Alexa, Emu a Maxa ešte diváci uvidia,“ zhrnula pre Nový Čas PR manažérka Markízy Ľudmila Ráceková.

Niektorí herci prijali ponuky v konkurenčnej televízii. Deák a Poláčik budú pôsobiť v seriáli Hranica na TV Joj, Porubjaková v seriáli Šťastná rybka v rovnakej televízii. Kovalčíková sa pravdepodobne objaví v zábavnej šou Inkognito. PR manažérka televízie Joj Michaela Saleh potvrdila, že po niekoľkých epizódach, v ktorých už Kovalčíková vystúpila, je v pláne aj nakrúcanie ďalších.

Oteckovia
Zdroj: Instagram/Oteckovia
Domov
Zdieľať
Diskusia