Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2021, 13:13
Čas čítania 1:14
Dominik Vetrák

Uvidíme v The Batman aj Jokera? Nový trailer a špekulácie naznačujú, že Warner Bros. rozmýšľa nad dvomi rôznymi verziami filmu

Uvidíme v The Batman aj Jokera? Nový trailer a špekulácie naznačujú, že Warner Bros. rozmýšľa nad dvomi rôznymi verziami filmu
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE BATMAN
Uložiť Uložené

Nový trailer odhaľuje, že niekto pozná Batmanovu pravú identitu.

Spoločnosť Warner Bros. vydala medzinárodný, japonský trailer na The Batman, očakávanú „komiksovku“ od režiséra Matta Reevesa (posledné dva diely Planéty opíc). Je v ňom niekoľko nových záberov vrátane záveru, v ktorom si Batman dá pred niekým dole masku.

Ten niekto vie aj jeho meno, keďže ho osloví ako Brucea Wayna ešte s maskou. Môže ísť o zámerné klamanie zo strany štúdia, ktoré len šikovne nastrihalo trailer. Alebo nám trochu vyspoilovali film, čo bude rozhodne škoda. Ak sa tak stane, môžeme počítať s tým, že Riddler v podaní Paula Dana pozná Batmanovu identitu. Alebo to bude celkom iná postava? 

Odporúčané
V 2. sérii Zaklínača uvidíme The Wild Hunt, Djikstru, obľúbených trpaslíkov, nové príšery, epické súboje a Kaer Morhen V 2. sérii Zaklínača uvidíme The Wild Hunt, Djikstru, obľúbených trpaslíkov, nové príšery, epické súboje a Kaer Morhen 10. decembra 2021, 16:30

Na internete sa totiž objavili špekulácie, že Warner Bros. rozmýšľa o dvoch rôznych verziách filmu. Ak nechceš spoznať potenciálne spoilery, ďalej nečítaj. V snímke si zahral aj Barry Keoghan v menšej role. Najnovšie sa však špekuluje, že stvárnil práve Jokera, hoci len v malej role, zrejme ako prípravu pred pokračovaním, kde by bol plnohodnotným záporákom.

Spoločnosť Warner Bros. si údajne nie je istá, ktorú verziu pošle do kín – či tú, kde odhaľujú, respektíve odkazujú na Jokera do budúcich filmov, alebo tú, v ktorej nie je a dej sa sústreďuje na Batmana, Penquina, Catwoman a Riddlera. Zistíme to už 4. marca, keď sa The Batman s Robertom Pattinsonom dostane do kín.

Gotham bude v novej verzii príbehu extrémne temným a nebezpečným miestom. Ľudia budú skutočne umierať a Batman už nemá chuť zaobchádzať s gaunermi v rukavičkách.

Pattinson stvárni „Batsa“ na relatívnom začiatku kariéry, pričom snímka má klásť väčší dôraz na detektívnu povahu Brucea Wayna. To však neznamená, že nedôjde k poriadnej akcii, bitkám a veľkolepým blockbusterovým scénam.


V snímke uvidíme aj Jimma Gordona v podaní Jeffreyho Wrighta, Paula Dana v role Riddlera či Zoe Kravitz ako Catwoman. Penquina stvárnil Colin Farell, ktorý je pod vrstvou mejkapu na nepoznanie. Mimochodom, dostane vlastný seriál, takže ak sa ti postava Penguina bude vo filme páčiť, budeš seriálom zrejme nadšený.  

Domov
Zdieľať
Diskusia