Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2021, 8:35
Čas čítania 0:33
Eduard Starkbauer

Monika Bagárová sa vrátila na pódium Superstar. S kolegami z ročníka si zaspievala hymnu Príbeh nekončí

Monika Bagárová sa vrátila na pódium Superstar. S kolegami z ročníka si zaspievala hymnu Príbeh nekončí
Zdroj: TV Markíza
OSOBNOSTI SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Na pódiu sa počas finálového prenosu stretli pri spoločnej piesni finalisti z roku 2009.

Takto pred týždňom žilo celé Slovensko stretnutím finalistov prvej slovenskej Superstar. 

Sedmička speváčok a spevákov vtedy v rámci nedeľného finálového prenosu zaspievala ikonickú pieseň z dielne porotcu Paľa Haberu Kým vieš snívať.

Finalisti Superstar.
Finalisti Superstar. Zdroj: TV Nova

Včera sa diváci dočkali podobne nostalgickej chvíľky. Na pódiu sa pri spievaní hymny edície z roku 2009 Príbeh nekončí stretli finalisti vôbec prvého česko-slovenského kola Superstar.

Podľa Markízy bol ročník výnimočný, keďže v ňom súťažilo „až dvanásť finalistov a medzi nimi aj porotkyňa Monika Bagárová, ktorej spevácka súťaž odštartovala kariéru. V silnom ročníku vtedy boli aj Ben Cristovao, Miro Šmajda či Jan Bendig“.

Odporúčané
Finalisti prvej série SuperStar sa po 17 rokoch stretli pokope Finalisti prvej série SuperStar sa po 17 rokoch stretli pokope 4. decembra 2021, 19:10

Porota bola vystúpením očividne dojatá a diváci desiatich vystupujúcich odmenili standing ovation. Pripomeňme, že víťazom ročníka 2009 sa stal Martin Chodúr, ktorý vo finále, ktoré sledovalo takmer 4 milióny divákov, porazil Mira Šmajdu a Dominiku Starú.

Celé video si môžeš pozrieť na stránke TV Markíza.

Odporúčané
Vypátrali sme finalistov Slovensko hľadá Superstar 2. Čo robili po skončení súťaže a ako sa za 17 rokov zmenili? Vypátrali sme finalistov Slovensko hľadá Superstar 2. Čo robili po skončení súťaže a ako sa za 17 rokov zmenili? 12. decembra 2021, 9:30
Domov
Zdieľať
Diskusia