Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2021, 19:10
Čas čítania 0:32
Jakub Paulík

Finalisti prvej série SuperStar sa po 17 rokoch stretli pokope

HUDBA SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Prvú sériu vyhrala Katarína Koščová.

Druhý finálový večer novej série SuperStar sa už blíži a tvorcovia šou si pre divákov prekvapili obrovské prekvapenie, ktoré promujú v upútavke. Po 17 rokoch dali dokopy finalistov prvej série SuperStar. 

Odporúčané
Čo dnes robia finalisti prvej SuperStar? Jaroš sa topí v peniazoch, Tomeček hrá na smeráckych MDŽ, väčšina upadla do zabudnutia Čo dnes robia finalisti prvej SuperStar? Jaroš sa topí v peniazoch, Tomeček hrá na smeráckych MDŽ, väčšina upadla do zabudnutia 6. decembra 2021, 13:30

Ak si Slovensko hľadá Superstar sledoval aj ty, určite si spomenieš na spoločný song finálovej jedenástky Kým vieš snívať, tak máš nádej. Finalistov prvej série uvidíš v nedeľu 5. decembra v druhom finálovom kole.

Víťazkou 1. ročníka súťaže sa stala Katarína Koščová, druhé miesto obsadila Martina Šindlerová a tretí skončil Tomáš Bezdeda. Medzi ďalších súťažiacich patrili Zdenka Predná, Róbert Mikla, Miroslav Jaroš, Samuel Tomeček, zosnulý Peter Konček, Peter Kotuľa, Petra Humeňanská a Martin Kelecsényi.

Odporúčané
Tomáš Bezdeda: Najviac mi vadí, keď baba fajčí, nemám rád ten smrad (Rozhovor) Tomáš Bezdeda: Najviac mi vadí, keď baba fajčí, nemám rád ten smrad (Rozhovor) 21. augusta 2021, 9:30

Porotcami boli hudobná producentka Lenka Slaná, spevák Pavol Habera, zosnulý rozhlasový moderátor Julo Viršík a hudobník Laco Lučenič. Šou moderovala dvojica Adela Vinczeová (za slobodna Banášová) a Martin Rausch alias Pyco.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia