Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
6. decembra 2021, 13:30
Čas čítania 5:26

Čo dnes robia finalisti prvej SuperStar? Jaroš sa topí v peniazoch, Tomeček hrá na smeráckych MDŽ, väčšina upadla do zabudnutia

Kategória:
Hudba
Uložiť Uložené

Víťazstvo v televíznej talentovej súťaži sa automaticky nerovná úspechu a jedným z dôkazov je aj azda najpopulárnejší formát SuperStar.

Formát televíznych talentových súťaží je na Slovensku populárny už 17 rokov. Americký formát SuperStar sa stal štartovacou čiarou nielen pre samotných víťazov, ale aj ďalších ambicióznych finalistov z top desiatky, resp. v minulosti jedenástky. Najprv sa konali regionálne kastingy, z ktorých vzišli semifinalisti a následne finálová jedenástka. Z tej každý týždeň odišiel jeden súťažiaci, ktorý podľa divákov hlasujúcich cez esemesky podal najhorší výkon. 

4. apríla 2019, 16:18 Čas čítania 0:00 Miro Jaroš: Fejkový kokaín na fotke bola chyba, ročne musím odmietnuť 90 % koncertov (Rozhovor) Miro Jaroš: Fejkový kokaín na fotke bola chyba, ročne musím odmietnuť 90 % koncertov (Rozhovor)

Diváci rozhodujú o víťazoch do dnešného dňa. 

My sme sa pozreli na to, či bola SuperStar skutočne odrazovým mostíkom pre mladých talentovaných spevákov alebo len sofistikovanejšia reality šou. Postupne sa pozrieme na všetkých finalistov a povieme si čosi viac o tom, čo počas posledných sedemnástich rokov robili a kde sú dnes. 

Do prvej SuperStar sa prihlásilo 3 620 súťažiacich a v každom z finálových kôl zaslali diváci v priemere okolo pol milióna hlasov, pričom v poslednom súboji o titul najlepšej speváčky rozhodoval až milión hlasov.

Ešte pred tým, ako začneme, nalaď sa legendárnou hymnou Kým vieš snívať.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Martin Kelecsényi

Martin bol počas svojho krátkeho pôsobenia v šou veľmi nevýrazným jedincom, ktorý mal špeciálnu schopnosť upadnúť do zabudnutia 5 sekúnd po tom, čo si sa na neho prestal pozerať. Po vypadnutí v prvom finálovom kole ešte stihol vydať jeden album, potom už však hudbu definitívne zavesil na klinec. 

17. októbra 2023, 9:30 Čas čítania 8:26 Martin Pyco Rausch: Prichytil som sa, že už len posielam ľudí s esemeskovými štvorčísliami na parket, alebo do výťahu (Rozhovor) Martin Pyco Rausch: Prichytil som sa, že už len posielam ľudí s esemeskovými štvorčísliami na parket, alebo do výťahu (Rozhovor)

Jeho jediný hit Musím už ísť sa chvíľu udržal aj v niektorých rádiách, ale dnes si na jeho meno v súvislosti so SuperStar alebo vlastne čímkoľvek iným spomenie len málokto. Podľa dostupných informácií z rozhovoru pre košický Korzár v roku 2005 dokonca zo svojho debutového projektu predal viac ako 5-tisíc kusov, takže ak máš jeden doma, daj nám vedieť, ako túto investíciu s odstupom času hodnotíš. 

 

Petra Humeňanská

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 64955 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia