Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2021 o 13:37
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Svet Horizon: Forbidden West ťa pohltí. Akčný trailer ukazuje nový štýl súbojov, plachtenie a robotické dinosaury

Svet Horizon: Forbidden West ťa pohltí. Akčný trailer ukazuje nový štýl súbojov, plachtenie a robotické dinosaury
Zdroj: Playstation
TECH HORIZON: FORBIDDEN WEST
Uložiť Uložené

Pokračovanie hry Horizon vyzerá v každom traileri lepšie a lepšie. Autori prekopali hrateľnosť, pridali nové typy dinosaurov a prostredie vyzerá úžasne.

Guerilla Games a Playstation odprezentovali na The Game Awards svoju očakávanú hru Horizon: Forbidden West. Ide o pokračovanie vynikajúcej akčnej adventúry z roku 2017, v ktorej sme hrali za Aloy a bojovali proti robotickým dinosaurom v postapokalyptickej budúcnosti. Táto budúcnosť však vyzerá čím ďalej, tým horšie.

Odporúčané
10 najočakávanejších hier na december a január. V singleplayerovkách a v multiplayeri strávime počas Vianoc stovky hodín 10 najočakávanejších hier na december a január. V singleplayerovkách a v multiplayeri strávime počas Vianoc stovky hodín 3. decembra 2021 o 16:30

Zvieratá a stroje sa idú zblázniť a planétu požiera neznáma entita. Aloy sa musí vydať na zakázaný západ, kde stretne nové kmene ľudí, ale aj celkom nové typy strojov.

Ani Aloy však neostane pozadu. V dvojke dokáže plávať pod vodou, lepšie loziť po stenách, plachtiť ako v štýle The Legend of Zelda: Breath of the Wild a, samozrejme, k dispozícii bude mať aj celkom nové prístroje, útoky a zbrane.

Súboje boli v dvojke celkom prekopané a budú teda oveľa lepšie ako naposledy. Akiste ťa ohúri aj vizuálna stránka hry s krásnymi farbami, detailnými textúrami, hustotou zalesnenia a nasvietením. Horizon: Forbidden West vyzerá úchvatne. Vyjde exkluzívne s českými titulkami na PS4 a PS5 už 18. februára.

Domov
Zdieľať
Diskusia