Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2021, 7:34
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Rátajte s tým, že je to posledný album, hovorí Pil C. Počúvaj všetky ukážky skladieb

NEWS PIL C
Uložiť Uložené

Album Odsúdení na úspech vychádza už o pár dní.

Pil C vydáva krátky dokumentárny film, v ktorom zverejňuje aj ukážky všetkých skladieb z albumu. Fanúšikovia ich výnimočne nepočujú v štúdiovej kvalitnej verzii, ale len ako nahrávku z reprákov počas listening session s producentmi. „Chcel som to spraviť inak, aby sa ľudia viac tešili na album, kde to budú mať ako celok,“ hovorí Pil C.

Netradičnú udalosť pre producentov zorganizoval ešte v závere novembra krátko pred tým, ako album definitívne odoslal do lisu. Beatmakeri v štúdiu vymysleli ešte niekoľko zmien, ktoré dal Pil C zapracovať, a výsledok teda znie ešte kvalitnejšie aj vďaka ďalším dvanástim párom odborných uší. Na listening párty sa zúčastnil aj Refresher. Ako to na nej prebiehalo, si môžeš prečítať v tomto článku.  

Odporúčané
Pil C: Nebudem hovoriť, že je to môj posledný album. Nikdy nevieš (Rozhovor) Pil C: Nebudem hovoriť, že je to môj posledný album. Nikdy nevieš (Rozhovor) 2. decembra 2021, 9:30

Pil C v závere videa naznačuje, že by mohlo ísť o jeho posledný album. V našom rozhovore potvrdil, že na tom nechce stavať marketing a radšej si nechá otvorené zadné dvierka. „Nechcem, aby sa ľudia bláznili a hovorili si, ako ho musia poriadne počúvať a kupovať si ho, lebo ďalší nebude.“ 

Album Odsúdení na úspech uzrie svetlo sveta o týždeň, dovtedy si ho môžeš predobjednať na stránke Ruka Hore

Domov
Zdieľať
Diskusia