Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
5. decembra 2021, 8:30
Čas čítania 2:37
Richard Balog

Toto sú najlepšie páry tenisiek vhodné aj do zimného obdobia

Toto sú najlepšie páry tenisiek vhodné aj do zimného obdobia
Zdroj: MILK Store
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Vybrali sme novinky na tohtoročnú zimu od značiek Converse, Nike ACG, Reebok či Adidas Originals.

Vonkajšie teploty pomaly klesajú pod bod mrazu a ty stále nosíš plátenné tenisky? Rozumieme, že nie každý preferuje pevnú zimnú obuv, a preto sme sa v spolupráci s online obchodom Footshop rozhodli zostaviť výber najlepších párov tenisiek, ktoré sú vhodné do chladného počasia aj snehu

V zozname nájdeš 8 modelov na tohtoročnú zimu od značiek Adidas Originals, Converse, Nike ACG a Reebok. Ak uprednostňuješ klasickú zimnú obuv, niekoľko našich tipov nájdeš v článku nižšie. 

Kompletná ponuka mužských aj ženských noviniek v online obchode Footshop
Odporúčané
10 párov zimnej obuvi, v ktorých zvládneš mínusové teploty, sneh aj dážď   10 párov zimnej obuvi, v ktorých zvládneš mínusové teploty, sneh aj dážď 28. novembra 2021, 11:30

Converse Chuck Taylor All-Star (Cosy Club) Platform  97,95 €

Úvod zoznamu si pre seba získal tento pár dámskych tenisiek od značky Converse, ktoré tím návrhárov zahalil do ružového kožúška. Vzhľadovo veľmi podarený model zároveň disponuje hrubšou podrážkou, respektíve platformou, ktorá tlmí nárazy pri chôdzi. Jedinou nevýhodou je, že sú určené len do priaznivých podmienok. Cena pod úrovňou 100 eur poteší pred Vianocami každú peňaženku. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Reebok Zig Kinetica II Edge  120 €

Presne takto si predstavujeme športové tenisky do chladného zimného počasia. Značka Reebok  je dlhodobo v tieni slávnejších výrobcov (Adidas, Nike či Puma), avšak týmto modelom trafilo vedenie spoločnosti do čierneho. Silueta Zig Kinetica II Edge je zaujímavá a funkčná po všetkých stránkach – od podrážky Vibram® cez energetickú kompresnú kapsulu, ktorá podporuje stabilitu, až po zvršok zo syntetických a tkaných materiálov. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Run-Star Hike (Water Resistant)  137,95 €

Opäť značka Converse, avšak tentoraz s funkčnejším vyhotovením modelu Run-Star Hike zahaleným do prémiovej kože. Z nášho pohľadu nadčasové tenisky, ktorých vrchná časť ochráni tvoje nohy pred dažďom aj snehom, čo je v priebehu zimných mesiacov vítané. Oceňujeme hrubú podrážku s vrúbkovanou štruktúrou aj detail v podobe hviezdy na päte. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Terrex Hikster Lea  140 € 

Klasika z dielní nemeckého športového giganta, ktorú si už v našich článkoch určite viackrát videl. Línia s názvom Terrex ponúka trekingovú obuv pre mužov aj ženy, s ktorou neurobíš krok vedľa ani v mestských uličkách. Dôkazom sú aj tieto celočierne krásky Hikster Lea zahalené do hladkej kože aj semišu. V ponuke online obchodu Footshop je aktuálne dostupný aj svetlý variant s o niečo vyššou cenou. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 (Gore-Tex®)  149,95 €

Zahanbiť sa nenechali ani v sídle spoločnosti Nike a tesne pred začiatkom zimného obdobia vedenie predstavilo ikonický model Air Force 1 v materiálovej úprave Gore-Tex®. Náš favorit v rámci dnešného výberu, ktorého cena na úrovni 150 eur je priamoúmerná kvalite. V aktuálnej ponuke online obchodu Footshop sú však zatiaľ dostupné len v dámskych veľkostiach, bohužiaľ… Za pozornosť určite stojí aj vysoký variant bez úpravy Gore-Tex®. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike ACG Air Mowabb  169,95 €

Pri americkej značke so sídlom v Oregone ešte chvíľu zostaneme, a to vďaka týmto atraktívnym hnedo-oranžovým teniskám z portfólia divízie ACG (All Condition Gear). Model Air Mowabb vznikol na základe siluety Air Huarache, avšak návrhári ho upravili do nepriaznivých podmienok. Výsledkom je pár tenisiek s predĺženou siluetou, ktorý ťa ochráni v horskom prostredí a nestratíš sa v ňom ani na Times Square v New Yorku. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals ZX 2K Boost Utility (Gore-Tex®)  180 €

Na materiálovú úpravu od spoločnosti Gore-Tex® stavili kartu aj návrhári v štruktúrach Adidas Originals a musíme uznať, že modelu ZX 2K Boost Utility náramne pristane. S mäkučkou podrážkou s patentovanou technológiou Boost doplnenou o odolnú vrchnú časť zahalenú do armádneho vzoru a kožené prvky by sa nestratil ani v našej zbierke. Ak si ochotný minúť 180 eur za tenisky na zimné obdobie, neváhaj, keďže v ponuke online obchodu Footshop je dostupných už len niekoľko mužských veľkostí. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike ACG Mountain Fly (Gore-Tex®)  219,95 €

Na záver dnešného výberu sme si nechali chuťovku z dielní Nike ACG s futuristickým vzhľadom. Model Mountain Fly v zelenom odtieni so zvrškom z materiálu Gore-Tex® vyzerá ako obuv zo sci-fi filmov a nás si získal už na prvý pohľad. Baví nás aj mriežkovaný vzor v spodnej časti či kontrastné fialové logo ACG na päte. Jedinou prekážkou pri jeho kúpe môže byť cena 220 eur a limitovaná dostupnosť jednotlivých veľkostí. 

Footshop
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup produktov v online obchode Footshop.
Domov
Zdieľať
Diskusia