Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2021, 10:54
Čas čítania 0:36
Martin Mičuda

Clarkson, Hammond a May sú späť, toto je upútavka na ich novú The Grand Tour

Clarkson, Hammond a May sú späť, toto je upútavka na ich novú The Grand Tour
Zdroj: The Grand Tour
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nové dobrodružstvo slávnej trojky sa tentoraz odohrá vo Veľkej Británii.

Po poslednom cestovateľskom špeciáli sa Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May chystajú opäť vrátiť k autám, čo prezrádza práve uverejnená upútavka na novú epizódu The Grand Tour. Obľúbené moderátorské trio sa tentoraz pozrie na zúbky automobilom z Francúzska, tešiť sa teda môžeme na rôzne výstrelky, ktoré sprevádzajú počiny z tejto krajiny. Na rozdiel od minulých dielov, najnovšie pokračovanie sa vzhľadom na pandemické opatrenia odohrá na domácich Britských ostrovoch. 

Celé dobrodružstvo spoločnosť Amazon odvysiela 17. decembra, už o pár týždňov sa teda priprav na tradičnú dávku humoru. Ako ukazuje upútavka, tešiť sa môžeš na nemilosrdné preteky s ostrými hothatchmi či slávne francúzske modely ako Citroën 2CV, C3 Pluriel, SM či Berlingo, alebo nejeden Renault a Peugeot. Práve s týmito kúskami sa známi protagonisti zvezú naprieč Veľkou Britániou, no a ako je zvykom, nejedno zo zastúpených vozidiel skončí na vrakovisku.

Domov
Zdieľať
Diskusia