Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2021, 16:17
Čas čítania 1:18
Martin Adam Pavlík

Jake Paul Johnovi Furymu na tlačovke: Nikoho nezaujímaš, v živote si nič nedokázal, žiješ len zo svojich synov

Jake Paul Johnovi Furymu na tlačovke: Nikoho nezaujímaš, v živote si nič nedokázal, žiješ len zo svojich synov
Zdroj: Getty Images/Al Bello
NEWS BOX JAKE PAUL TOMMY FURY TYSON FURY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Došlo k ostrému konfliktu so spŕškou vulgarizmov.

Tlačová konferencia v Británii k boxerskému zápasu Tommy Fury verzus Jake Paul, ktorý je naplánovaný na 18. decembra, sa miestami vymkla spod kontroly a padali skutočne ostré slová, píše portál MMA Fighting.

Zatiaľ čo na pódiu spolu s moderátorom sedeli Tyson Fury (súčasný šampión ťažkej váhy v boxe), Tommy Fury (jeho 22-ročný nevlastný brat) a John Fury (otec a tréner oboch bojovníkov), Jake Paul sa pripojil virtuálne cez veľkú obrazovku zo svojho domu, pričom bol na nafukovačke v bazéne v plátennom klobúku a slnečných okuliaroch.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Paul (@jakepaul)


Ako inak, Paul, známy predovšetkým ako youtuber, začal konverzáciu s britskými boxermi drzo a arogantne. Tysonovi povedal, že zarobil tento rok viac peňazí než on, na čo vyše dvojmetrový obor reagoval len stručne a s úsmevom: „O tom pochybujem.“ 

Tyson Fury zároveň doplnil, že Jake Paul v boxe ešte nič nedokázal a nemá ho prečo uznávať. Prezradil tiež, že jeho nevlastný brat Paula nepochybne porazí. Dvadsaťštyriročný Američan však svojimi komentármi najviac zdvihol tlak 57-ročnému Johnovi Furymu, s ktorým mal najostrejšiu výmenu názorov.



„Nevieš o boxe vôbec nič, rovnako ako tvoj tím. Všetci ste zbytoční a čoskoro to zistíte, ty blázon,“
povedal Paulovi John Fury. „Nemal by si také silné reči, keby si stál v mojej prítomnosti… Prehol by som ťa cez koleno a dal ti po zadku ako päťročnému decku,“ povedal tiež John.

Paul však kontroval: „Nikoho nezaujíma John Fury. V živote si nič nedokázal. Žiješ len zo svojich synov. Nikdy si nič nedokázal.“ „Vidím na pódiu troch idiotov,“ rypol následne znova do všetkých troch Britov sebavedomý Američan. 


„Hej, Tommy, zavri, prosím ťa, huby svojim š*etkám,“
kričal cez obrazovku aj Paul. Tommy Fury má zatiaľ v profi boxe sedem výhier, z toho štyri na knokaut, neprehral ani raz.  Naposledy porazil v auguste Anthonyho Taylora. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Getty Images/Jason Miller


Jake Paul je v profi boxe takisto neporazený a má na konte štyri výhry. Dokázal poraziť bývalých MMA šampiónov Bena Askrena (na knokaut v prvom kole) a Tyrona Woodleyho (na body).

Domov
Zdieľať
Diskusia