Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2021, 16:14
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Ozark sa s poslednou sériou vráti už v januári. Sleduj prvé zábery napínavého záveru

Ozark sa s poslednou sériou vráti už v januári. Sleduj prvé zábery napínavého záveru
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY OZARK
Uložiť Uložené

Posledná séria bude rozdelená na 2 časti. Tú prvú uvidíme na Netflixe už v januári.

Po takmer dvojročnej pauze sa vracia jeden z najlepších kriminálnych seriálov od Netflixu. Štvrtá a zároveň posledná séria sa dostane na Netflix 21. januára. Bude rozdelená na dve polovice, pričom epizódy z tej druhej uvoľnia o niekoľko mesiacov neskôr. Posledná séria bude mať o štyri epizódy viac ako tie doterajšie, dovedna ich bude 14. Tvorcovia hovoria, že seriál ukončia tak, ako plánovali, a neskrátia ho. 

Odporúčané
Arcane drví sledovanosť na Netflixe. Animovaný seriál ťa zanechá v nemom úžase Arcane drví sledovanosť na Netflixe. Animovaný seriál ťa zanechá v nemom úžase 17. novembra 2021, 19:04

Netflix z poslednej série postupne uvoľňuje nové zábery, online je už aj prvý teaser s niekoľkými novými scénami. Tretia séria sa skončila veľmi napínavo. Šéf kartelu Navarro zabil Helen pred očami Martyho a Wendy, ktorí sa tak „oslobodili“ z jej zovretia a môžu svoju budúcnosť a únik z kartelu plánovať mimo jej drobnohľadu. 

Vo 4. sérii uvidíme niekoľko nových postáv. Alfonso Herrera hrá postavu menom Javi Elizonndro. Javi je Navarrov synovec. Unavuje ho rola poručíka v karteli a čaká na svoj moment, aby sa dostal k moci. Adam Rothenberg je Mel Sattem, bývalý policajt pracujúci ako súkromné očko, ktorý bude vyšetrovať rodinu Byrdovcov. Katrina Lenk je Clare Shaw, šéfka obrovskej biofarmaceutickej spoločnosti, ktorá sa spojí s Byrdovcami.

Domov
Zdieľať
Diskusia