Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2021, 8:07
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Primár Kulkovský reaguje na Plačkovú: Šíri a podporuje klamstvá, nech je aspoň ticho a venuje sa predaju „zázračných“ komodít

ZDRAVIE ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Kým mnohí slovenskí influenceri pomáhajú po výzve slovenského primára, jedna z najväčších hviezd Instagramu sa postavila na odpor.

Milan Kulkovský je primár z Považskej Bystrice a autor iniciatívy, vďaka ktorej začali influenceri po vzore lyžiarky Petry Vlhovej podporovať na Instagrame očkovanie. Za pár dní sa pridali mnohí a cez hashtag #spolupracapreslovensko motivujú svojich sledovateľov, aby sa dali zaočkovať.

Kampaň nikto neplatí, je na dobrovoľnej báze a zdá sa, že efektívne zasiahla aj jednu z najväčších slovenských influenceriek Zuzanu Plačkovú. Tá však napísala, že ju nepodporí, práve naopak, postavila sa za neočkovaných, ktorí dnes prepĺňajú slovenské nemocnice natoľko, že k operačným zákrokom sa nedostanú napríklad onkologickí pacienti. 

„Môj profil je miesto, kde sú si všetci ľudia rovní bez rozdielu, či ste, alebo nie ste očkovaní. Na tomto profile vám nikdy nikto nebude váš názor nijak meniť ani vnucovať na niečo, čo by ste mali so svojím zdravím robiť,“ napísala Zuzana Plačková s tým, že s manželom Reném Strauszom nemajú na vakcínu rovnaký názor.

Domov
Zdieľať
Diskusia