Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. novembra 2021, 20:06
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

Red Notice má za sebou historicky najsledovanejšiu premiéru na Netflixe

Red Notice má za sebou historicky najsledovanejšiu premiéru na Netflixe
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY RED NOTICE
Uložiť Uložené

Akčná novinka na Netflixe si rýchlo našla fanúšikov.

Film Red Notice pod taktovkou Rawsona Marshalla Thurbera prepísal históriu streamovacej platformy Netflix. Oficiálne sa stal celosvetovo najsledovanejším filmom a nastavil tak nový rekord v histórii moderného sledovania filmov. Zatiaľ čo kritici film veľmi nešetria (na Rotten Tomatoes dostal len slabých 39 %), divákom Netflixu sa zjavne veľmi páčil.

Dwayne Johnson na Facebooku a jeho kolegovia na iných sociálnych sieťach s nadšením oznamujú, že získali až 92 % v hodnotení verejnosti. „Šlo o prvú produkciu štúdia Seven Bucks Production pre streamovaciu platformu, takže bolo veľmi dôležité, aby sme splnili očakávania štúdia, ale ešte dôležitejšie bolo, aby sme splnili očakávania vás a vašich rodín na celom svete,“ napísal známy herec.

Red Notice je akčný blockbuster odohrávajúci sa na viacerých kontinentoch. Dwayne tu stvárňuje agenta FBI Johna Hartleyho. Zaumieni si ísť po krku šikovnému zlodejovi umenia Nolanovi Boothovi (Ryan Reynolds). Do toho sa zapletie aj krásna The Bishop (Gal Gadot) a všetci traja sa spoločne naháňajú a bijú hneď v niekoľkých krajinách. 

Nás film nenadchol. Prečítaj si celú recenziu a odôvodnenie, prečo je podľa nás len stratou peňazí a času.

Odporúčané
RECENZIA: Red Notice RECENZIA: Red Notice 13. novembra 2021, 13:30
Domov
Zdieľať
Diskusia