Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2021, 21:51
Čas čítania 1:03
Martin Mičuda

Jedinečné Ferrari, z ktorého vyrobili len jeden kus. BR20 vzniklo podľa preferencií bonitného klienta

Jedinečné Ferrari, z ktorého vyrobili len jeden kus. BR20 vzniklo podľa preferencií bonitného klienta
Zdroj: Ferrari
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY
Uložiť Uložené

Dvanásťvalcový model stojí na základoch už nevyrábaného GTC4Lusso.

Individuálny program Special Project od Ferrari zažíva v posledných rokoch veľký rozkvet, pretože čoraz viac automobilových nadšencov sa chce odlíšiť nielen unikátnou farbou či netradične navrhnutým čalúnením.

Práve na tieto účely automobilka z Maranella ponúka pre bonitných klientov možnosť postaviť si de facto vlastný jedinečný model. Dôkazom toho je aj úplne nové Ferrari BR20, ktoré je výsledkom preferencií istého bohatého klienta.

Odporúčané
Nový Golf GTI Clubsport je ako stvorený na slovenské cesty. Ohúril nás živelnosťou aj dynamikou Nový Golf GTI Clubsport je ako stvorený na slovenské cesty. Ohúril nás živelnosťou aj dynamikou 26. októbra 2021, 9:30

Ten úzko spolupracoval so samotným výrobcom pri návrhu a následnom vývoji unikátneho modelu, ktorý stojí na základoch dobre známeho GTC4Lusso, teda niekdajšieho FF.

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že základným stavebným kameňom je F12 Berlinetta, opak však je pravdou. Ako hlavné vizuálne predlohy poslúžili ikonické modely Superamerica a 500 Superfast, čo naznačuje najmä riešenie strechy a zadnej časti, ktorá opäť nadobudla konvenčnejší tvar – BR20 na rozdiel od pôvodného GTC4Lusso už nie je 4-miestne.

Ferrari, BR20,
Zdroj: Ferrari
Domov
Zdieľať
Diskusia