Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2021, 18:08
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

Meky Žbirka zomrel vo veku 69 rokov

Meky Žbirka zomrel vo veku 69 rokov
Zdroj: ČTK/Deml Ondřej
NEWS MIROSLAV MEKY ŽBIRKA ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Úprimnú sústrasť.

Hudobný svet dnešným dňom opustil legendárny Miroslav Žbirka, prezývaný Meky. Informácia o jeho úmrtí bola zverejnená na Mekyho facebookovom profile. Informáciu už potvrdil aj jeho manažér Rado Mešša. Žbirkova manželka si medzičasom na sociálnej sieti zmenila svoju profilovú fotografiu na čiernu farbu.

Meky na svojom Instagrame ešte v októbri fanúšikov informoval, že skončil na infúziách, a požiadal ich, aby mu posielali energiu. „Priatelia, dostihol ma nejaký zákerný bacil a skončil som na infúzkach,“ uviedol vtedy.

„Budeš neskutočne chýbať,“ napísalo vo svojom instagramovom príbehu vydavateľstvo Universal Music SK. Úprimnú sústrasť pozostalým na Facebooku vyjadril aj Policajný zbor Slovenskej republiky.

Miroslav Žbirka bol prvým slovenským Zlatým slávikom a viacnásobným víťazom ankety Spevák roka na Slovensku. Od roku 2006 bol členom siene slávy na Slovensku.

Viac sa o živote Mekyho Žbirku dočítaš tu.
Universal Music SK.
Universal Music SK. Zdroj: Facebook/Universal Music SK
Domov
Zdieľať
Diskusia