Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
12. novembra 2021, 9:30
Čas čítania 5:53
Ema Stanovská

Bývalý manažér Fou Zoo otvoril Nudabar, kde nenájdeš nudu ani nudistov. Ochutnáš tam prémiové saké aj snacky od Lukáša Heska

Bývalý manažér Fou Zoo otvoril Nudabar, kde nenájdeš nudu ani nudistov. Ochutnáš tam prémiové saké aj snacky od Lukáša Heska
Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková
GASTRO GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

„Slečny môžu názov pokojne pochopiť aj v zmysle nudistického baru – od budúceho týždňa budú aj závesy,“ smeje sa majiteľ Nudabaru a someliér Rastislav Masrna.

Someliér Rastislav Masrna pracoval v japonskej reštaurácii Zuma v Dubaji, neskôr pôsobil ako manažér panázijskej reštaurácie Fou Zoo v Bratislave a ako spolumajiteľ podniku Regal Rooftop. Tento rok spojil sily s top slovenskými šéfkuchármi a otvoril si vlastný vínový bar Nudabar.

Rastislav vraví, že nudu ani nudistov tam nenájdeš. V bare chce robiť osvetu japonskému ryžovému vínu saké, ale aj menej tradičným vínam z celej Európy. Spolupracuje aj s top slovenskými šéfkuchármi – Lukášom Heskom, ktorý pôsobil aj v michelinskej reštaurácii, a so šéfkuchárom Petrom Slačkom z bistra Baroza. 

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako vznikol názov podniku Nudabar.
  • Ako sa v minulosti dostal na pozíciu manažéra Fou Zoo.
  • Ako majiteľ reagoval, keď sme ho konfrontovali s negatívnou (a navyše jedinou) recenziou na Googli.
  • Čím sa vínový bar odlišuje od podobných konceptov v okolí, napríklad od Viechy pod hradom.
  • Aké snacky pre bar vymyslel jeden z najlepších slovenských šéfkuchárov Lukáš Hesko.
  • Prečo sa Slováci boja saké a z akého dôvodu sa ho majiteľ rozhodol zaradiť do ponuky.
  • Či by pustil aj zákazníka bez OTP potvrdenia.
  • Či má pocit, že bratislavské prevádzky kontrolujú OTP potvrdenia.
  • Čo plánuje s Lukášom Heskom v najbližších týždňoch.

Na základe čoho vznikol názov podniku Nudabar? Už si sa stretol s tým, že sa ťa ľudia pýtali, či je to bar pre nudistov?  Názov podniku vznikol v jeden letný večer v kruhu priateľov pri úžasnom víne – veď všetci vieme, že zaujímavé nápady nevznikajú pri šálke horúceho kakaa. (úsmev) Vtedy padol názov Nuda, ktorý sme najskôr hneď zamietli, no neskôr sme si povedali, prečo nie. Je to hravé a sexy. Primárne je to myslené ako priestor, kde nebude nikdy nuda. Slečny však môžu názov kľudne pochopiť aj v zmysle nudistického baru – od budúceho týždňa budú aj závesy. (smiech)

nudabar
Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková

Kto za týmto barom stojí?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 105973 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako majiteľ Nudabaru reagoval, keď sme ho konfrontovali s jedinou (a navyše negatívnou) recenziou na Googli, kde sa písalo o „plávajúcich muškách na dne pohára“.
  • Ako vznikla spolupráca s jedným z top slovenských šéfkuchárov Lukášom Heskom.
  • Aké snacky Hesko vymyslel, čo je to „nudaccia“ a ktorý pokrm je najpredávanejší.
  • Či by pustil zákazníka bez OTP potvrdenia.
  • Či má pocit, že bratislavské prevádzky kontrolujú OTP potvrdenia.
  • Čo plánuje s Lukášom Heskom v najbližších týždňoch.
Domov
Zdieľať
Diskusia