„Slečny môžu názov pokojne pochopiť aj v zmysle nudistického baru – od budúceho týždňa budú aj závesy,“ smeje sa majiteľ Nudabaru a someliér Rastislav Masrna.
Someliér Rastislav Masrna pracoval v japonskej reštaurácii Zuma v Dubaji, neskôr pôsobil ako manažér panázijskej reštaurácie Fou Zoo v Bratislave a ako spolumajiteľ podniku Regal Rooftop. Tento rok spojil sily s top slovenskými šéfkuchármi a otvoril si vlastný vínový bar Nudabar.
Rastislav vraví, že nudu ani nudistov tam nenájdeš. V bare chce robiť osvetu japonskému ryžovému vínu saké, ale aj menej tradičným vínam z celej Európy. Spolupracuje aj s top slovenskými šéfkuchármi – Lukášom Heskom, ktorý pôsobil aj v michelinskej reštaurácii, a so šéfkuchárom Petrom Slačkom z bistra Baroza.
- Ako vznikol názov podniku Nudabar.
- Ako sa v minulosti dostal na pozíciu manažéra Fou Zoo.
- Ako majiteľ reagoval, keď sme ho konfrontovali s negatívnou (a navyše jedinou) recenziou na Googli.
- Čím sa vínový bar odlišuje od podobných konceptov v okolí, napríklad od Viechy pod hradom.
- Aké snacky pre bar vymyslel jeden z najlepších slovenských šéfkuchárov Lukáš Hesko.
- Prečo sa Slováci boja saké a z akého dôvodu sa ho majiteľ rozhodol zaradiť do ponuky.
- Či by pustil aj zákazníka bez OTP potvrdenia.
- Či má pocit, že bratislavské prevádzky kontrolujú OTP potvrdenia.
- Čo plánuje s Lukášom Heskom v najbližších týždňoch.
Na základe čoho vznikol názov podniku Nudabar? Už si sa stretol s tým, že sa ťa ľudia pýtali, či je to bar pre nudistov? Názov podniku vznikol v jeden letný večer v kruhu priateľov pri úžasnom víne – veď všetci vieme, že zaujímavé nápady nevznikajú pri šálke horúceho kakaa. (úsmev) Vtedy padol názov Nuda, ktorý sme najskôr hneď zamietli, no neskôr sme si povedali, prečo nie. Je to hravé a sexy. Primárne je to myslené ako priestor, kde nebude nikdy nuda. Slečny však môžu názov kľudne pochopiť aj v zmysle nudistického baru – od budúceho týždňa budú aj závesy. (smiech)
Kto za týmto barom stojí?
Čo sa dozvieš po odomknutí?
- Ako majiteľ Nudabaru reagoval, keď sme ho konfrontovali s jedinou (a navyše negatívnou) recenziou na Googli, kde sa písalo o „plávajúcich muškách na dne pohára“.
- Ako vznikla spolupráca s jedným z top slovenských šéfkuchárov Lukášom Heskom.
- Aké snacky Hesko vymyslel, čo je to „nudaccia“ a ktorý pokrm je najpredávanejší.
- Či by pustil zákazníka bez OTP potvrdenia.
- Či má pocit, že bratislavské prevádzky kontrolujú OTP potvrdenia.
- Čo plánuje s Lukášom Heskom v najbližších týždňoch.