Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2021, 12:53
Čas čítania 1:10
Tímea Krauszová

Sulíkova dcéra si vraj cestu do Dubaja zaplatí sama. Jej otca potešilo, že mohli skĺbiť prácu so spoločne stráveným časom

NEWS EXPO 2020 DUBAJ RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Nebol to výlet, ale pracovná cesta.

Dcéra ministra hospodárstva Richarda Sulíka Alexandra Sulíková šla spolu s ďalšími politikmi a podnikateľmi do Dubaja na Expo 2020. Bola súčasťou oficiálnej slovenskej delegácie, čo vyplynulo z uniknutých cestovných dokumentov účastníkov. Ľudí, ale aj politikov, napríklad Roberta Fica, pobúrilo, že ministrova dcéra šla „na výlet“ za štátne peniaze. Sulík to však chce uviesť na pravú mieru a pre denník SME povedal, že si pobyt zaplatí z vlastného vrecka.

Odporúčané
Pasy Richarda Sulíka a ďalších politikov sa objavili na Uložto. Nahrali ich tam, zrejme keď išli na Expo, zložku ani nezaheslovali Pasy Richarda Sulíka a ďalších politikov sa objavili na Uložto. Nahrali ich tam, zrejme keď išli na Expo, zložku ani nezaheslovali 4. novembra 2021, 7:40

Odborníčka na energetické právo

Oficiálne šla Sulíková s delegáciou ako odborníčka na tzv. energetické právo. Pre SME to povedala hovorkyňa ministerstva hospodárstva Katarína Matejková. Zmluvu s ministerstvom uzavrela na nula eur. Podľa jej LinkedInu naposledy pracovala v bratislavskej právnickej firme Ius Aegis ako koncipientka. Má krátku skúsenosť zo stáže v nemeckom parlamente a pracovala aj pre EY, globálnu sieť firiem, ktoré poskytujú poradenstvo aj v oblastiach auditu či daní.

Domov
Zdieľať
Diskusia