Ako človek odíde z najlepšej reštaurácie na svete, aby sa vrátil pomáhať s rodinným penziónom v Telgárte? Aj o tomto je najnovší Podgast so zaujímavou hostkou.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Aký je šéfkuchár Nomy Rene Redzepi človek a čo s tým má spoločné jeho albánsky pôvod.
- Ako ľuďom vysvetľovala chute, ktoré im mohli byť úplne cudzie alebo dokonca protivné.
- Ako sa dá vybudovať v Telgárte penzión, ktorý je vyhľadávaný aj medzi zahraničnými hosťami.
Dorota Hríbiková študovala v Dánsku hospitality management a pracovala v Nome, čo je momentálne oficiálne najlepšia reštaurácia na svete podľa rebríčka World’s 50 Best Restaurants. Okrem Kodane, kde Noma sídli, s ňou dokonca absolvovala aj pop-up v Austrálii. Potom sa vrátila domov na Slovensko, do Telgártu, pomôcť rodičom s Penziónom u Hanky, v ktorom sa okrem ubytovania nachádza aj najlepšia reštaurácia široko-ďaleko. Momentálne má na starosti dve prevádzky bistra Lunter v Banskej Bystrici.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.