Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
20. októbra 2021 o 16:30
Čas čítania 0:52
Matej Ohrablo Čoje

Dorota Hríbiková: Jedlá a chute v Nome sú nastavené tak, aby si nechápal, čo sa deje

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Ako človek odíde z najlepšej reštaurácie na svete, aby sa vrátil pomáhať s rodinným penziónom v Telgárte? Aj o tomto je najnovší Podgast so zaujímavou hostkou.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Aký je šéfkuchár Nomy Rene Redzepi človek a čo s tým má spoločné jeho albánsky pôvod.
  • Ako ľuďom vysvetľovala chute, ktoré im mohli byť úplne cudzie alebo dokonca protivné.
  • Ako sa dá vybudovať v Telgárte penzión, ktorý je vyhľadávaný aj medzi zahraničnými hosťami.

Dorota Hríbiková študovala v Dánsku hospitality management a pracovala v Nome, čo je momentálne oficiálne najlepšia reštaurácia na svete podľa rebríčka World’s 50 Best Restaurants. Okrem Kodane, kde Noma sídli, s ňou dokonca absolvovala aj pop-up v Austrálii. Potom sa vrátila domov na Slovensko, do Telgártu, pomôcť rodičom s Penziónom u Hanky, v ktorom sa okrem ubytovania nachádza aj najlepšia reštaurácia široko-ďaleko. Momentálne má na starosti dve prevádzky bistra Lunter v Banskej Bystrici.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia