Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2021, 7:14
Čas čítania 1:20
Daniel Mikolášik

Alex Wortex v tangáčoch zahalená len do kvetov a Čaputová v elegantnej čiernej. Pozri si outfity celebrít na Fashion LIVE!

Alex Wortex v tangáčoch zahalená len do kvetov a Čaputová v elegantnej čiernej. Pozri si outfity celebrít na Fashion LIVE!
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
MÓDA FASHION LIVE! OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Počas trojdňového módneho podujatia sme mapovali tie najkreatívnejšie outfity známych slovenských osobností a influencerov.

Ôsmy ročník najväčšieho festivalu módy na Slovensku Fashion LIVE! aj tento rok priniesol tvorbu slovenských etablovaných návrhárov, značiek, ale aj mladých talentovaných dizajnérov. Trojdňové podujatie bolo v industriálnych priestoroch v novom centre Nivy, kde sa organizátorom podarilo skombinovať výnimočnú architektúru s poriadnou dávkou slovenskej módy.

O skvostné kreácie však nebola núdza ani mimo módneho móla. Počas troch dní sme mapovali kreatívne outfity známych slovenských osobností a influencerov, ktorí boli po celý čas magnetmi pre objektívy fotoaparátov.

Od piatka až do nedele sme stretli napríklad speváčku Emmu Drobnú, šéfa kreatívneho domu FCK THEM Yakshu, moderátora a ekoaktivistu Michala Saba, modelku Karolínu Chomistekovú či moderátora Bruna Cibereja.

Zastihli sme dokonca aj prezidentku Zuzanu Čaputovú, ktorá prišla podporiť záverečnú prehliadku svojho dvorného dizajnéra Borisa Hanečku, no predovšetkým svoju dcéru Emmu Čaputovú. Tá na móle ako čerstvá modelka počas celého podujatia prezentovala rôzne modely slovenských návrhárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia