Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2021, 17:30
Čas čítania 1:13
Martin Mičuda

Ford dôkladne vynovil obľúbený Focus. Má úplne novú tvár, najväčší displej v triede a 280-koňovú verziu ST

Ford dôkladne vynovil obľúbený Focus. Má úplne novú tvár, najväčší displej v triede a 280-koňovú verziu ST
Zdroj: Ford
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY FORD
Uložiť Uložené

Rozsiahla modernizácia sa zamerala najmä na dizajnové zmeny exteriéru a technológie v kokpite.

Len pred niekoľkými týždňami nám Ford ukázal dôkladne vynovenú Fiestu a už tu máme ďalšiu, azda ešte dôležitejšiu novinku. V roku 2018 predstavená 4. generácia slávneho modelu Focus totiž práve prešla kompletnou modernizáciou, a to vrátane outdoorového vyhotovenia Active aj športového ST. Facelift prináša až prekvapivo rozsiahle množstvo noviniek, na čele ktorých je úplne nová predná časť. Vďaka nej by sa dokonca mohlo zdať, že ide o celkom novú generáciu.

Odporúčané
Hyundai nás opäť prekvapil. Nové i20 N je bezkonkurenčné športové auto vo svojej cenovej hladine Hyundai nás opäť prekvapil. Nové i20 N je bezkonkurenčné športové auto vo svojej cenovej hladine 13. októbra 2021, 14:30

Opak však je pravdou, Ford sa len snažil viac prispôsobiť Focus jeho aktuálnemu dizajnovému smerovaniu a zároveň odlíšiť jednotlivé výbavové stupne. Tie sa po novom od seba citeľne viac odlišujú novým nárazníkom a tvarom masky, do ktorej presunuli aj logo. Úplne nové sú aj čelné svetlomety, ktoré už v základe disponujú technológiou full-LED, voliteľný je systém Dynamic Pixel LED.

Domov
Zdieľať
Diskusia